Kom-vi-lober_web.jpg

Kom Vi Løber

Lone Slot Nielsens soloprojekt KOM VI LØBER debuterede i 2019 med albummet ”Sct. Hans”. Med en nærværende vokal, legende danske tekster og skæve guitartemaer, giver hun elektronisk indierock et frisk skud fra hoften. Siden har hun med sit liveband spillet en række koncerter og festivaler over hele landet.

I 2020 udgav hun singlerne "Hendes Ansigt" og "Bruger ikke at danse", som begge fik en flot modtagelse med playlisting på P6 Beat og meget positive anmeldelser fra bla. GAFFA, GF Rock, Bands of Tomorrow, Good because Danish og Musik Mig Blidt. Henover sommeren blev "Hendes Ansigt" et regulært radiohit og endte som det spillede nummer på P6 Beat i hele 2020.

Den efterfølgende single "Flygtigt, forvirrende" udkom 19. februar ligeledes til massiv airplay og KOM VI LØBER optrådte 16. april live i DR Koncerthuset i P6 Live Beatet.

““Flygtigt, Forvirrende” er endnu et eksempel på, at kvinden bag Kom Vi Løber, Lone Slot Nielsen, har det danske sprog i sin hule hånd. Hendes nye single tager dig op og ned ad gaderne i en by, man engang har drømt, elsket og fejlet i. Og den sætter lytteren i gang med at reflektere over, at man måske har ændret både udseende og personlighed, men den by man kender som sin “egen”, er stadig den, den altid har været.” (Bands of Tomorrow, 19. feb. 2021)

“Aarhusianske Kom Vi Løber, med Lone Slot Nielsens kølige stemme og nærværende sangskrivning i front, har de seneste år udmærket sig ved personlige tekster på modersmålet – kombineret med en svævende elektrorock. Debuten Sct. Hans bragte hende succesfuld omtale – både i blogsfæren og i radioen. ”Bruger ikke at danse” er en overraskende, skæv og melodisk single, som nok skal holde Kom vi løbers succes kørende, mens det tempofyldte omkvæd allerede har sikret projektet airplay.” (GAFFA, 25. september 2020)

“KOM VI LØBER har i år udgivet et par nye singler – der begge bekræfter indtrykket af et talent, der virkelig er ved at træde i kulminerende karakter, ikke mindst på den nyeste ”Bruger ikke at danse”, der igen imponerer stærkt både hvad angår tekst og musik. ” (Side33, 19. september 2020)

“Det her, det er et af de danske numre, som jeg har været allermest begejstret for her i foråret.” (studievært Tilde Bang-Christensen, DR P6 BEAT, 16. juni 2020)

Litterær Support:

I samarbejde med Lyd+Litteratur Festival forsøger Radar i efteråret at invitere en række forfatter ind i til at supporte musikken her på spillestedet. Denne aften kan du opleve en forfatter med stærke rødder i det aarhusianske litteraturmiljø.

Mads Mygind gør sig bemærket med medrivende oplæsninger og har udgivet adskillige digtsamlinger siden sin debut ”Tilbage er et sart pulver af oprør" fra 2010. Siden da blandt andet ”Før vi har set os omkring”, ”Til den lyse morgen”, ”Jeg stiger på en bus ud til Gellerup” og ”Bergamo”. Udover digtsamlinger, har Mada Mygind fået udgivet digte og kort prosa til en række publikationer som Hvedekorn, Apparatur, Reception, Den Blå Port, Øverste Kirurgiske, Banana Split, Københavnske Istidende, m.fl.

Back