AFF_2021.jpg

Growing Roots - unge og folkekultur i et globaliseret samfund

Arrangementet er AFLYST - besked fra Aarhus Folk Festival:

Det er med beklagelse at vi må aflyse Growing Roots!
Vi er desværre blevet af af aflysninger pga. skader og sygdom. Vi arbejder på at arrangere det senere på året - stay tuned

OBS - de som har købt billet får automatisk beløbet refunderet.

Vi ses til resten af festivalens skønne arrangementer!

KH Aarhus Folk Festival

Hvad er dansk og skandinavisk folkekultur? Hvordan forholder vi os som unge til vores egen danske kulturarv? Hvilken plads har den i et globaliseret samfund? Hvilken rolle har folkekulturen i vores identitetsdannelse i et stærkt polariseret politisk klima?

Disse spørgsmål vil vi gerne udforske når Aarhus Folk Festival giver mikrofonen til unge både i og udenfor det danske folkemusikmiljø, og gennem musik, dans, talks og dialog belyser hvad rødder betyder for os som generation.

FANTELEJA

FANTELEJA er en ung svensk/dansk folkemusikkvintet, der blev dannet på Skurups Folkhögskola, hvor de på tværs af jazz- og folklinjen fandt sammen om den nordiske folkemusik.
Sammen skriver og spiller de ny musik, fortolker traditionen og undersøger hvordan deres forskellige musikalske baggrunde kan bidrage til hinanden.
Med legende melodier og energisk samspil, spiller Fantileja sig ind i bølgen af nye bands på den unge folkemusikscene.

FÝRÍ

FÝRÍ er en dansk-svensk trio som spiller folkemusik og middelaldermusik på violin, mandola, fløjter og sang. Trioen væver Europæisk instrumentalmusik fra middelalderen sammen med danske og skandinaviske middelalderballader. Trioen middelalderlige lydunivers blandes med nyere inspiration og veksler mellem dansante melodier og ballader i fortællende stil.

Back