small_Boundaries_PhotoMaltheIvarsson_2242-Edit.jpg

Boundaries

Fortvivlelse, harmonier og skærende guitarer. Boundaries udgav deres debut EP i 2018, som har modtaget ros fra KEXP, DIY og Visions Magazine. Bandet har turneret rundt som headliner i Danmark og England, og deres koncert på Roskilde Festivals Rising-sceme i 2019 blev krediteret af Soundvenue med en femstjernet anbefaling: "Hele koncerten fremstod som en symfoni, hvor stigninger og fald var nøje tilrettelagt. Således byggedes der mod slutningen op til det store crescendo, hvor den hypnotisk ekspansive ‘Push’ særligt viste Boundaries som et frådende bæst med appetit på og åbenlyst talent til meget mere.”

Boundaries er klar med deres første album, som udkommer i starten af 2021. Det vil blive efterfulgt af en længe ventet energiudløsning af en koncert på Radar 4. september.

Support: The Boy Below

Christoffer Beese er 21 år gammel, og har igennem de sidste fire år turneret Danmark tynd som guitarist i Barselona. Sebastian Lund er 25 år gammel og har i samme periode brugt sine timer på Det Jyske Musikkonservatorium, og desuden spillet sammen med artister som EmmaDop, Bear With Me og Simone Tang.

Fælles for de to musikere er, at de har hungret efter at lave egen musik og skabe deres eget musikalske udtryk. De mødte hinanden tilfældigt hos en producer, hvor en pludselig og uforklarlig kemi opstod. Siden da, har de arbejdet intenst i studiet, hvor de nu har fundet ind til kernen og deres musikalske udtryk, der placerer dem i en alternative indie/slacker genre og tager lytteren tilbage til 90’erne med Beck, Elliot Smith og Pavement, trods referencerne formår The Boy Below at være fremadskuende og fremstår nyt og frisk ala 2021.

Bandet er klar med deres debutalbum i efteråret 2021, allerede nu kan du høre de to singler ’Blowing’ og ’Nightmare Hungry Heart’.

Back