Communions_-_Lasse_Dearman_06_RGB.jpg

Communions

Få danske bands har været så vidt omkring i så ung en alder som Communions.

I 2014, mens bandet stadig gik i gymnasiet og stadig rystede støv af jakkerne fra bjælkerne på spillestedet Mayhem,udgav Communions deres debut-EP Cobblestones. Udgivelsen markerede begyndelsen på en lang og produktiv udgivelsesrække for bandet, der fulgte debutudgivelsen op med Communions EP fra 2015, albummet Blue fra 2017, en række selvudgivne singler og endnu en EP, Flesh and Gore, Dream and Vapor i 2019. I selskab med hjembyens pladeselskab Tambourhinoceros vendte Communions i 2021 tilbage med albummet “Pure Fabrication”, men denne gang kun som brødre.

Efter seks år, tre EP’er, et album, utallige shows og festivaler og gentagne langdistance ture til destinationer som Japan og USA har Rehof-brødrene fra Communions — Martin (vokal og guitar) og Mads (Bas) — påbegyndt en ny tid for Communions uden deres tidligere bandmedlemmer. Selvom det nye album stadig indeholder instrumentering fra de tidligere bandmedlemmer Jacob van Deurs Formann (guitar) og Frederik Lind Köppen (trommer), er Communions nu udelukkende ført an af Rehof brødrene, Martin og Mads, og med deres broderlige musikalske forbindelse i centrum, har brødrene samlet en ny fem-personer-høj bandkonstellation til fremtiden.

Communions' earnest spirit has so many streaks of sun cracking through that it feels almost surreal...” - Pitchfork

...seriously one of the most versatile bands out today, effortlessly straddling the line between punk rock and shimmery guitar-pop.” - KEXP Blog

Koncerten er under de nuværende restriktioner med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Der vil være krav om at fremvise coronapas eller negativ coronatestresultat ved entréen. Læs retningslinjerne før dit besøg på Radar.

Back

På Radar følger vi myndighedernes anbefalinger og krav til sikker afholdelse af arrangementer under Covid-19 pandemien. Derfor vil du som gæst opleve at flere ting er anderledes, når du besøger Radar. Der er krav om gyldigt coronapas ved besøg på Radar.

Du kan læse de opdaterede retningslinjer her >>

Forsalg via www.yourticket.dk. Unummererede pladser.

Billetpris er inkl. billetgebyr.

Fotograf: Lasse Dearman