Nordic Beats.jpg

Nordic Beats på SPOT

Præsenteres af SPOT Festival. Kun entré med gyldigt festivalarmbånd.

En scene, seks nordiske hip-hop talenter, en DJ, en mikrofon og et veloplagt publikum!

Nordic Beats er en to timers showcase, hvor SPOT præsentere en række af de mest interessante unge artister indenfor den urbane lyd. Her kan du opleve:

Kl. 21.05: Silvia
Lyden af ungdommens kærlighed og tvivl pakket ind i en amerikansk inspireret, genrebrydende lyd. I musikken afspejles den unge kvinde, der stadig er ved at finde fodfæste i storbyens og ungdommens strabadser. Silvia har i mange år sunget på engelsk men skiftede sidste år retning for nu udelukkende at synge på sit modersmål. Siden sprogskiftet har Silvia haft fuld fart fremad, og i september 2020 landede debutsinglen ‘Forsvinder’.

Kl. 21.25: Xabski
Den fremadstormende stjerne på den danske rap-scene, Xabski, har det seneste års tid gjort sig bemærket med hans karakteristiske flow, særpræget lyd og gennemførte lyrik. Et talent udover det sædvanlige, hvilket singlen ’Flower’ i høj grad satte en streg under. Som en af frontfigurerne i en af de mest hypede rapgrupper herhjemme, I$WAAL, har Xabski været med til at sætte scenen og dagsordenen det sidste år.

Kl. 21.45: Josie Amadonna
Den unge rapper og sangerinde Josie Amadonna trækker dig med ned i sit udtryksfulde univers med hendes forførende stemme og kække rim. Josies sange kredser særlig om hovedelementerne som fest, farver, lange sommernætter og gode vibes. Teksterne er fyldt med selvironi, humor og flabede rim. Dette kombineret med hiphop og R’n’B produktioner skaber Josie Amadonna en eksplosion af positiv energi.

Kl. 22.05: HAM fra Syd
HAM fra Syd started his journey as an artist in september 2019 with the release of his single ‘Stick Talk’ which went viral. As of today HAM Fra Syd has released several singles such as ‘Uha da da’ and an album ‘KTK’, which has already been streamed millions of times on Spotify and Youtube. He has developed into one of the most anticipated solo artists on th eDanish urban scene. He’s also mentioned as the future of Danish rap in music media such as Soundvenue.

Kl. 22.25: Amina
Det er kun et år siden, Amina brød igennem lydmuren med hittet 'Winter Season' (feat. Gilli). Snart er hun klar med sin første EP efter et par intense år, hvor hun blev mor, fik en pladekontrakt og lærte at stole på sit sangtalent. Numrene spænder fra silkebløde R’n’B-ballader til numre med hårdtslående “don't fuck with me”-attitude. Der er sange til byturen med veninderne, til søndagsblues og førstesinglen ‘Savage’, der handler om at stå ved sig selv, og det man leder efter i et forhold.

Kl. 22.45: Carl Knast
Carl Knast. En habil tekstmager. Et indblik i undergrunden. En hyldest til den knastørre humor. Et soundtrack til din næste fest. Carl Knast, der længe har floreret i den danske hiphop undergrund, læner sig gevaldigt op ad et fuldt berettiget gennembrud, på vej mod de helt store scener. Nuancerne i hans univers er fascinerende. Der er både dømt løjer, mørk absurditet og en undersøgelse af sindet.

Back