PalaceWInter_TopOfTheHill_Dennis Morton_lores_RGB.jpg

Palace Winter *UDSOLGT*

Koncerten er erstatning for den flyttede koncert 12. marts 2021. Billetter til den tidligere dato vil være gyldige til koncerten 23. september. Berørte billetkøbere har fået besked om flytning og refundering via mail fra Yourticket.

Så er de tilbage med deres ventede tredje album og koncert her på Radar.

Det nye album "… Keep Dreaming, Buddy" er blevet til mens den ene halvdel af duoen befandt sig på vulkanøen Tenerife og den anden sad i Danmark og lyttede til hip-hop-beats og soulede hooks , hvilket afspejles i albummets musikalske udtryk, som består af lysere farver, flere inspirationskilder og livets skrøbelighed som eksistentiel bund. En fest på et idyllisk Tenerife med vulkanen rumlende i baggrunden.

Palace Winter er den australsk fødte forsanger og guitarist Carl Coleman og den danske multiinstrumentalist og producer Caspar Hesselager. De debuterede i 2016 med albummet 'Waiting For The World To Turn' – en debut der ansporede en Europa-turné, gav dem en dedikeret fan-base over hele verden og sidst men ikke mindst opmærksomhed fra internationale medier som BBC Radio 6 Music, KEXP, KCRW, The Guardian, The Line of Best Fit og utallige andre.

Back