235299929_171408141641088_8836805298795131806_n.jpg

Sound of Silence - med fokus på ligestilling

Billedkunstner Hansine Kirkegaard har samarbejdet med Radar om at sammesætte musikere og billedkunstnere i tre unikke værker spredt rundt i Aarhus. Denne dag i gården på Godsbanen fra kl. 15-19.

Kom og oplev samspillet mellem to kunstretninger, når musikere og billedkunstnere fra Aarhus i samarbejde skaber ét stort fællesværk. Ambitionen er at sætte fokus på det overordnede tema, som denne eftermiddag er ligestilling.

“Sound of Silence” er et gratis event, der er inspireret af FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling med initiativ fra billedkunstner Hansine Kirkegaard. Hensigten er at skabe bevidsthed omkring FN’s vigtige temaer gennem kunstneriske udtryksformer. Det er disse temaer at musikere, såvel som kunstnere, arbejder ud fra til fælles inspiration - musikerne på deres instrumenter og kunstnerne på værkets store papirrulle. Med dette projekt er håbet, at kunstnerne og musikerne vil krydse spor, danne nye netværk og samarbejde på tværs af deres genrer og individuelle baggrund i fremtiden.

“Sound of Silence” er en event-række, som i hvert tilfælde vil tage et af FN’s verdensmål op, hvor det på længere sigt er planen at værkerne indgår i en samlet udstilling.Kom og oplev tilblivelsen af et værk i dette unikke samspil mellem billedkunst og musik.

Dagens program løber fra kl. 15-19 og præsentere flydende følgende kunstnere:
Billedkunstnere:
Heidi Hansine Kirkegaard Nielsen
Diana Norbæk
Birgit Bjerre
m.fl.

Musikere:

Who Killed Bambi
Trio col Basso

Projektet præsenteres af billedkunstner Hansine Kirkegaard i samarbejde med ROSA, Radar, Det Turkise Telt og Gruppe 38.
Sound of Silence støttes af Aarhus Kommunes genstartspulje.

Back