Aarhus_Festuge.png

Aarhus Festuge præsenterer: KALAS 2022

Vil du og dine venner med til den fedeste koncert for unge mellem 13 og 17-år? Så skal I til Kalas 2022! 

Onsdag d. 31. august forvandles Radar til den vildeste undergrund, når aarhusianske rappere og artister fyrer op for fede koncerter og sætter ild til gulvet på Radar til Kalas 2022! 

Årets artister er Dibset, NS Gang, Shelby, Moolah Memz, Pablo 61 og Smetana. 

Info: 

Pris: 35 kr. 
Koncertstart: 17.00 
Døre åbner: 16.00 

Om artisterne: 

Dibset er en af landets mest fremtrædende urbanartister lige nu. 
Med et utal af solide hits i kartoteket er den unge rapper blevet spået en lys fremtid i musikbranchen. 
Med over 100.000 månedlige lyttere har Dibset skabt sig en massiv fanskare. 
Dibsets lyd trækker referencer til på den voldsomme drill-genre, der for tiden vinder frem på den danske hiphopscene. Men den fremadstormende kunstner kombinerer og mixer også genrer som Afro, Pop og Trap ind i hans lyd-univers. Og netop det gør hans stil helt unik. 

NS Gang består af de tre unge aarhusianske rappere Luko, Qwe og Dreads, der bl.a. hitter med sangene Mad Pretty, Yoyo, Se mig og Want Do, Wine and Kotch. NS Gang blev i 2020 signet med pladeselskabet Sony Music og Hiroshime, der er eget aaf rapperen Sivas og produceren Reza, der begge omtaler rapgruppen som bannerførerne for en ny dansk rapgeneration. Luko gæsteroptræder desuden på Sivas’ seneste album ’Forza’ på sange Comrads. 
NS Gang har sammensat en koncert tracklist bestående af både afro og trap-prægede sange, der kan skabe god stemning ved hver begivenhed. Musikken tiltaler med stor sikkerhed jeres unge målgruppe! 

Shelby er en kompetent artist, fra et område i Århus Nord, som har formået at skabe sig et navn rundt omkring i landet. Han har rappet siden 2021 og har været en af dem, som har taget det lyriske til et andet niveau. 

Med sangene “Magisk”, “Ghetto Boy” og “Moolah” har Memz streamet over en million på Spotify. Han har fanget manges opmærksomhed med sin lyrik, skiftende flow og fængende tempo hvorfor han skiller sig ud indenfor rap-genren. 
Memz har blandt andet skabt larm og bevist sit værd på Instagram og YouTube med sine freestyle’s, før han officielt udgav sine sange. 
Han udgav sin første single i maj 2021 og har siden arbejdet hårdt i studiet for at bringe fremtidige værker til livs. 

Pablo61 er en upcoming kunstner med latinamerikanske rødder. Stilistisk er Pablo en historiefortæller og bringer den moderne historie om hvordan det er at vokse op som ung i Danmark. Det her er ikke nødvendigvis stille musik som man skal stå og tænke over, tvært imod så kendetegner et godt tempo, fængende melodier og mindeværdige omkvæder denne artists lyd. Tidligere har han udgivet tracks som “Locked & Loaded” og “Trapstar” som virkelig kendetegner mangfoldigheden i hans lydunivers. 

Nikolaj “Smetana” er en 19-årig rapper fra det nordlige Aarhus. Han har rappet i knap 2 år og går all in på den danske rapscene. “SMETANA” har mødt en masse modgang i livet og kæmpet en krig med sit sind. Han har endelig fundet sin udvej igennem musikken og bruger det som et talerør til folket, som han ikke ville bytte for noget i andet verdenen. 

Én ting alle skal vide om “SMETANA”, er at han ikke holder sig tilbage. Han rapper om alt, lige fra fester og damer til dyb rap om depression og selvmordstanker. 

 “SMETANA” er kendt lokalt for hans fantastiske energi og fede attitude på scenen. Så kom med på rejsen og få et indblik i hans dårlige dage mens også hans gode. Kom og bidrag til viben og husk det gode humør! 

Back