Cabal-5092_web.jpg

CABAL + SPECIAL GUESTS: LIFESICK

Billetter til den udsatte koncert 10. december 2021 og flyttede 13. maj 2022 er gyldig til denne dato. Alle berørte billetkøbere har fået besked via mail.

Cabal siger om den seneste udskydning af koncerten:
"På baggrund af vores seneste udsolgte UK turné med amerikanske Lorna Shore er vi netop blevet bekræftet til at spille en måneds lang turné med slagsbrødrene i King810 i EU/UK i maj måned. Det betyder desværre at vi endnu (endnu) en gang må se os nødsaget til at rykke vores koncert på Radar. Vi beklager meget til dem havde glædet sig til at se os sammen med gutterne i Lifesick og Archon d. 13 maj, men har sammen med Radar aftalt at vi rykker koncerten til december, hvor vi så i stedet fejrer udgivelsen af vores næste album med et Aarhusiansk brag!"

CABAL er et af de mest brutale og lovende metalbands fra København. Bandet skaber en ondsindet følelse af uundgåelig undergang gennem både deres musik og visuelle udtryk. Produktionen er krystalklar og sangene henter inspiration lige fra black og dødsmetal til djent og hardcore.

Det unge band har siden udgivelsen af deres debutalbum ”Mark of Rot” i 2018 formået at skabe et navn for sig selv både i ind og udland ved at spille Copenhell, Roskilde Festival, Euroblast Festival og Complexity Fest samt at turnere i Europa, Japan og senest USA.   

I 2020 udgav CABAL opfølgeren til denanmelderroste ”Mark of Rot” med ”Drag Me Down”. ”Drag Me Down” er en mørk nedstigning i et personligt helvede bragt til live af nådesløse instrumentaler, en knusende atmosfære og mørke personlige lyrikker leveret med frådende intensitet, dog stadig med plads eksperimentering og udvidelse af CABAL’s signatur lyd.

Her blot et udsnit af de anmeldelser bandet modtog efter releasen af "Drag Me Down":

"Det er hverken første eller sidste gang, at Danmark, og resten af verden, hører fra Cabal. De er uden tvivl fremtiden, og den ser lys og lovende ud" - Heavymetal.dk (9/10)

"[an] extreme Metal album so brutally savage, it could melt that face off Satan’s most infernal heat impervious Hell spawn" - All About the Rock (UK) (9/10)

"... with a statement of intent as impressive as this there is no limit to what they can achieve " - Distorted Sound Magazine (UK) (9/10)

"The Danes have put out an album comprised of some of the harshest bottoms traversed in music in 2020. Drag Me Down is a menacing and uneasiness-inflicting album that will be hard to beat this year" - Progsphere (UK)

SPECIAL GUESTS: LIFESICK

I 2016 udgav LIFESICK deres debut LP "6.0.1" gennem den prestigefyldte Southern Lord Records, og satte et tydeligt præg inden for den tunge musikgenre. Efter at have underskrevet med Isolation Records, kom deres opfølgende andet album, "Swept In Black". Hvis det første album lavede en lille bule i den danske musik scene, så lavede denne et krater. Albummet fik en masse ros i den internationale presse, ligesom streamingtallene med over 500.000 streams har fået det til at se virkelig godt ud for et band i deres niche.

Oprindeligt dannet i Frederica tilbage i 2015, samlede de fem medlemmer deres rigdom af musikalsk erfaring fra tidligere bands for at bringe LIFESICK til eksistens. Inspireret af livets turbulente natur er deres hadefulde og depressive hardcore umulig at ignorere. Med elementer af lyd, der bringer referencer til bands som Metallica, Nails, Slayer og Twitching Tongues.

Efter at have opnået seks europæiske ture og opvarmet for hardcore legender som Comeback Kid og Harley “Cro Mags” Flanagan, vil LIFESICK snart være på vej igen for endnu en mindeværdig tourne. Du kan forvente et energisk og intenst live show samt et publikum der oftest har svært ved at stå stille i takt med musikkens hårdtslående kraft.

SUPPORT: ARCHON

Spritnye metalcore act ARCHON fra Aarhus, er med deres kommende debut EP ‘Altiora’, klar til at sparke døren ind til danske metal scene. Ved at kombinere metalcore og musikalske elementer fra den klassiske musik, med lyriske temaer der berører personlige og socio-politiske udfordringer, præsenter kvartetten en atmosfære der er både brutal, blid og ambient.

Back