FRAADS 2022.jpg

*FÅ BILLETTER* FRAADS

Anmelderroste FRAADS arbejder intensivt på ny musik til deres kommende album, der udkommer i 2023. I den forbindelse inviterer de nu publikum med ind i den musikalske proces, til deres nye koncept ”Demoshow”. Her vil de spille helt nyt materiale der stadig er under udarbejdelse, og publikum får en unik mulighed for at reagere på numre, inden de ser dagens lys. Oplev den energiske og innovative duo – og deres nye sange – live i intime rammer, på Radar i Aarhus og Hotel Cecil i København til december.

FRAADS har opfundet en pendant til de såkaldte ”listening parties” eller ”lyttesessions”, forskellen er blot at et ”demoshow” er sat op som en ægte koncert hvor, der udover nye sange og skitser, også vil blive spillet ældre tracks samt fan-favoritter. Publikum kan glæde sig til at opleve det live fredag d. 2. december på Radar i Aarhus og lørdag d. 3. december på Hotel Cecil i København.

”I bliver de allerførste til at høre brand spanking new FRAADS tracks. Vi glæder os helt sygt til at vise jer vores nye babys. Mere heartbreaking, mere loving, mere mod-bydeligt end nogensinde før!” siger forsanger Papa Erotic.

FRAADS har gennem de sidste år gjort sig bemærket med fantastiske koncerter. Der bliver aldrig sparet på indlevelse eller musikalitet fra den energiske og nytænkende duo. Soundvenue har tidligere skrevet i 5-stjernede anmeldelser at ”FRAADS forvandlede Musikhusets Store Sal til en helt anden verden” og at publikum tog imod dem, som var de ”verdensstjerner værdig”. Og da de havde spillet i Tivoli var meldingen at ”Havde jeg kun skullet anmelde FRAADS, havde jeg nok overvejet den sagnomspun-den seksstjernede anmeldelse”. Mens GAFFA senest skrev ”Så tak, FRAADS, for at udfordre dansk hiphop og for at udfordre den tilhørende performance”. Fans og publikum tilbydes nu et anderledes format, der giver samme magiske live oplevelse som altid, men nu tilføjet en ny inderlig og skrøbelig dimension, fordi musikken stadig står åbent og er i gang med at blive til. Hvem ved om det er under disse koncerter at de nye demoer finder deres endelige form, eller om publikums reaktion får en indflydelse på den færdige lyd?

”Vores demoshow handler om at spille nye ting for jer. Vi har arbejdet på ny musik så længe nu, at vi har brug for at spille det for vores elskede fans og venner. Vi kan ikke holde det tilbage mere. Vi er nød til at spille det og få nogle reaktioner nu! Det er enormt spændende og nervepirrende at invitere folk ind i det ufærdige stadie, og spille musik, hvor noget af det virkelig kun er spæde idéer og udtryk.” siger David Engelbrecht.

Tilbage I august 2020 udgav FRAADS deres debutalbum ’FRaaaDS’, der fik utrolig flotte anmeldelser med på vejen. Senest har de udgivet singlen ’Er vi to en ting?’, der bød på en ny elektronisk energi og en mere poporienteret appel, men hvor det lege-syge og nyskabende i FRAADS lyd, stadig blev vedligeholdt! Siden da har Papa Ero-tic og David Engelbrecht været i studiet konstant for at arbejde på nyt materiale til det kommende album, som peger nye retninger for den dansksprogede duo:

”Det bliver åbenhjertigt, skrøbeligt, sjovt og forhåbentligt givende for både jer og os. Men selvfølgelig spiller vi også de gamle bangers. Vi lover at give alt!” siger duoen.

Back

Billetinfo:

Unummererede pladser.

Alt billetkøb varetages af vores billetpartner Yourticket. Evt. problemer med billetkøb bedes rettes til dem.

Onlinesalg af billetter slutter når dørene åbner. Såfremt der ikke er udsolgt, kan billetter købes i døren på koncertaftenen.

/////

At Radar we believe that all people are equal and that we should respect eachother’s beliefs, ethnicity, gender identity and sexual orientation.

We expect our guests, volunteers, and musicians to take care of each other and respect boundaries; this way we can all have a great live music experience together as music lovers.

If you experience anything at Radar that goes against these principles or have suggestions for improvements, don’t hesitate to contact one of our hosts at the entrance on event nights or write to one of the following representatives: 

Ole G. Jørgensen - Venue Manager: ole(@)radarlive.dk / 5070 1671
Stine Snede Villumsen - Board Member: stine(@)bhs.dk

We’ll handle it in confidence and with respect.