2022-konvent-band-pic-press-cred-SebastianApelChristensen.jpeg

KONVENT

KONVENT er et København-baseret death-doom band som fandt en fælles interesse i metal i 2015. Efter timer i øvelokalet blev det til udgivelse af en demo – der fik navnet DEMO – og siden udgivelsen af “Demo” i 2017 har Konvent tiltrukket sig en del opmærksomhed på den danske metalscene og spillet koncerter på både Aalborg Metal Festival, Metal Magic Festival og den velkendte branchekoncert Copenhell Freezes Over i 2018.

Disse events lagde grundlaget for en pladekontrakt med Napalm Records og en bookingaftale med Napalm Events for hele verden.I 2019 tog Konvent deres mix af deathmetal og tung doom til de store scener da de spillede både Copenhell og Roskilde Festival – begge dele blev vel modtaget af både anmeldere og publicum – plus en række af mindre shows. 
Igennem alt dette har Konvent arbejdet hårdt på, at skrive og indspille deres debutalbum “Puritan Masochism” og de er svært begejstrede for, at dele deres blanding af tunge baslinjer, dødelige grows og uhyggelige guitar riffs på det nye album, som de første gang var ude at lufte i starten af 2020 – blandt andet i et udsolgt Pumpehuset, udsolgt 1000Fryd, udsolgt Bambi Galore i Hamborg og generelt velbesøgte

Support: Wayward Dawn

Wayward Dawn har base i Skanderborg og spiller grum, primitiv og direkte ulækker dødsmetal. Bandet trækker dig ind i en verden af ond nihilisme og angriber dig med beskidt bas, hulemandstrommer og nedstemte guitarer spillet gennem klassiske Marshall-forstærkere. Giftige ord om menneskeligt og samfundsmæssigt forfald fuldender billedet med dyriske brøl, afgrundsdybe growls og bundrådne skrig.

Siden bandets dannelse i oktober 2015, har Wayward Dawn blandt andet spillet på UHØRTFestival, SPOT Festival og COPENHELL samt opvarmet for bands som Nailed to Obscurity (DE), Blood Red Throne (NO) og BAEST (DK). Bandet er blevet rost i prominente blade som MetalHammer og GAFFA og er kendt for deres hyper-energiske liveshows med konstant brug af vindmølleteknik og manisk interaktion med publikum.

Med de to anmelderroste albums ”Soil Organic Matter” og "Haven of Lies" fra henholdsvis 2018 og 2020 og mere end 50 gigs i Danmark, Norge og Tyskland har Wayward Dawn langsomt men sikkert kravlet deres vej op fra undergrunden for at sprede deres klamme dødsmetal.

Back