J.-Ludvig-III_cThereseVadum-19_web.jpg

J. Ludvig III

Få musikere tør at være så kompromisløst ærlige som trommeslageren og produceren Jonathan Ludvigsen er på sit debutalbum ’Sad Boy Fusion’, som han udgav i november 2021 under solonavnet J. Ludvig III.

Her er han trådt et skridt tilbage fra sit arbejde med den populære neo-soul-jazz trio Athletic Progression og som musiker for Erika de Casier og Selma Judith m.fl. Gennem hvad han selv beskriver som en dagbog over en turbulent toårig periode plaget af isolation og usikkerhed, har han skabt et album der berører eksistentielle emner som ensomhed, selvværd, mental sundhed og død.

Gennem Ludvigsens særegne udforskning af slagtøj – og med massiv brug af synth og støj-elementer, auto-tunede vokaler og en række forskellige akustiske instrumenter, har han skabt et manisk musikalsk univers, der forsøger at finde frem til en mening i kaosset. Ludvigsens dekonstruerede sangskrivning er eksperimenterende i sin kerne med virtuose rytmer og skarpe skift i dynamikken. Under overfladen gemmer der sig en kompleksitet, som ligger under en tyk tåge af melodisk ærlighed samt en emotionel umiddelbarhed og udstråling.

Med J. Ludvig III er Ludvigsen draget ud i musikken for at udforske rummet mellem det komplekse og naive – mellem det klare og uklare. Oplev det live på Radar lørdag 12. februar under Vinterjazz 2022.

Back

På Radar følger vi myndighedernes anbefalinger og krav til sikker afholdelse af arrangementer under Covid-19 pandemien. Du kan her på siden se de gældende restriktioner under radarlive.dk/informationer/retningslinjer-covid-19/

Du skal til enhver tid holde dig opdateret på de gældende restriktioner før dit besøg og leve op til disse restriktioner under dit besøg.

Forsalg via www.yourticket.dk. Unummererede pladser.

Billetpris er inkl. billetgebyr.