LLNN2020.jpg

LLNN - Unmaker Tour

LLNN besøger Radar med nyt album!

Den københavnske post-apokalyptiske metal-kvartet LLNN’s nye og tredje album ‘Unmaker’ er en bedøvende, utilgivende sag. Med sine massive soniske dommedags-bredsider, klaustrofobiske sci-fi-klingende synths og en tematik om teknologiens magtstrukturer og deres indflydelse på mennesket kvalificerer danskerne sig med det nye album i den grad til titlen som et af universets tungeste bands - knusende og ubønhørlig som et evigt truende sort hul et sted i universet.

LLNN opstod i 2014 af asken fra post hardcore-orkesteret The Psyke Project og den daværende besætning af det blackede HC-ensemble Hexis, og med denne line-up af tung-musiske veteraner tog et helt nyt væsen form på den danske metal- og hardcore-scene. Bandet gjorde sin entré i 2016 med det kritikerroste debutalbum ‘Loss’, som imponerede med sit distinkte massive udtryk. Men der følger mere med deres lyd end tyngden. LLNN skaber med deres afsøgende kompositioner og brug af cinematiske synths og lydlandskaber subtile nuancer i deres overvældende, smertefulde hardcore-drevne metal-lyd.

Support: Lifesick

I 2016 udgav LIFESICK deres debut LP "6.0.1" gennem den prestigefyldte Southern Lord Records, og satte et tydeligt præg inden for den tunge musikgenre. Efter at have underskrevet med Isolation Records, kom deres opfølgende andet album, "Swept In Black". Hvis det første album lavede en lille bule i den danske musik scene, så lavede denne et krater. Albummet fik en masse ros i den internationale presse, ligesom streamingtallene med over 500.000 streams har fået det til at se virkelig godt ud for et band i deres niche.

Oprindeligt dannet i Frederica tilbage i 2015, samlede de fem medlemmer deres rigdom af musikalsk erfaring fra tidligere bands for at bringe LIFESICK til eksistens. Inspireret af livets turbulente natur er deres hadefulde og depressive hardcore umulig at ignorere. Med elementer af lyd, der bringer referencer til bands som Metallica, Nails, Slayer og Twitching Tongues.

Efter at have opnået seks europæiske ture og opvarmet for hardcore legender som Comeback Kid og Harley “Cro Mags” Flanagan, vil LIFESICK snart være på vej igen for endnu en mindeværdig tourne. Du kan forvente et energisk og intenst live show samt et publikum der oftest har svært ved at stå stille i takt med musikkens hårdtslående kraft.

Back