ArcaneOrder.png

The Arcane Order

The Arcane Order har gennem to årtier stået for noget af det ypperste indenfor thrash- og death-metal på den danske scene, og med deres fjerde album på trapperne efter en længere udgivelsespause, er bandet nu klar til et nyt og spændende kapitel.

Bag The Arcane Order finder du en række prominente danske musikere, som hver har sat dybe fodspor i den internationale metalscene de seneste 20 år. Med tilføjelsen af bandets to nyeste medlemmer, vokalisten Kim Song Sternkopf fra det fremadstormende danske blackgazeband Møl og den internationalt anerkendte trommeslager Bastian Thusgaard fra svenske Soilwork, har bandets grundlægger, sangskriver og lead-guitarist Flemming C. Lund og guitarist Kasper Kirkegaard fået et par yderst kompetente bandkollegere, som igen skal bringe The Arcane Order frem i front af den danske overtagelse af den internationale metalscene.

Bandets grundlæggende death- og thrashlyd får på den kommende plade tilføjet nye elementer hentet fra mere progressiv musik og ikke mindst black-metallen, og det dunkle lydunivers med store melodiske flader spiller en mere prominent rolle. Tekstuniverset låner fra den græske mytologis skikkelser, hvor den overordnede tematisk ramme er dæmonisering og forgudelse samt menneskets kamp for fri vilje og autonomi.

Kom ned og oplev et nyt kapitel i The Arcane Orders saga lørdag 26. februar 2022 her på Radar!

Back