The Awsome Welles.jpg

AFLYST The Awesome Welles

Koncerten er aflyst

Koncerten er grundet de gældende covid-19 restriktioner aflyst. Du kan læse mere her: https://radarlive.dk/blog/2022/january/radar-forbliver-nedlukket-resten-af-januar/

Efter den pludselige forsvinden og blot en enkelt udsolgt koncert siden 2016 vender The Awesome Welles tilbage med tre koncerter og nyt udspil.

"... The Awesome Welles tilbage som en dyster fugl Fønix. ...det er mørkt og melankolsk, renset for klynk, og et virkelig stærkt comeback." (GAFFA, 5/6)

Fem år skulle der gå, før "mørkemændene" gjorde deres genkomst med den anmelderroste opfølger og atter pustede liv i rockmusikkens raison d'etre. Oven på det hæderkronede debuterende udspil og lovprisende profetier vendte trioen tilbage med ni sange forfriskende fri af tidens tendenser og dogmatikker. På River's Edge er kærligheden for træinstrumenter og en analog, håndspillet tilgang intakt i det organiske og monstrøse lydspor, som danner agter for dansk-canadiske teolog og præst Adam Allens skæbnesvangre historier.

Og nu tyder det på, at der er hold i tilbagevenden for det alternative rockband, der i første omgang rammer byerne København, Aarhus og Odense med deres autentiske og eksplosive liveshows.

Support: Sebastian Wolff

Sebastian Wolff er guitarist, sanger og sangskriver i Kellermensch. Med det vestjyske rockfænomen har han turneret det meste af Europa og høstet massevis af lovprisninger fra publikum og anmeldere. Med Kellermensch’ andet album, ”Goliath”, bevægede hans sangskrivning sig tættere ind på kroppen med sange, der er smertefulde og personlige fortællinger. Disse fortællinger har de seneste år åbnet Kellermensch op til et markant bredere publikum både internationalt og herhjemme, hvor Kellermensch har betrådt de største scener på alt fra Roskilde Festival, Copenhell til Tønder Festival. I 2021 har Wolff, sideløbende med skabelsen af Kellermensch’ tredje fuldlængde album, netop afsluttet bandets hidtil længste og bredeste tour samt medvirket i eget navn på duetten ”How Can I Keep From Singing” med Jacob Dinesen.

Med sit intime solosæt tager Sebastian Wolff publikum med til skrivebordet. Velkendte Kellermensch-sange fremføres, som de lød ved deres undfangelse side om side med dem, der ikke fandt vej til  bandets repertoire og andre der har formet den særegne sangskriver.


Back