FB_Cover_Birthday_hjemmeside.jpg

10 års fødselsdagsreception og eftermiddagsbar

Fri entré!

Kom ned og fejr Radar!

Radar fylder 10 år som spillested på Godsbanen, og det markeres fredag d. 25. marts med fødselsdagsreception og eftermiddagsbar, hvor hele stedet bliver åbnet op og regnskabsafdelingen kommer til at ryste på hovedet over de latterlig lave barpriser. Fra kl. 14-15 vil der være gratis fadøl.

En dj-sets, toilet-koncerter og helt nye lydværker i Radars 16-kanalers audio-canvas vil sætte den helt rette stemning denne dag, hvor rejsen fra Musikcaféen i Mejlgade til Radar på Godsbanen og frem til i dag vil blive fortalt med forskellige installationer.

Programmet for dagen lyder:
14.00-15.00: Officiel Fødselsdagsreception (med gratis fadøl)
14.30: Radar byder velkommen og præsenterer kort spillestedets arbejde og visioner
15.00: Fernisering på Radars Open Call-lydværk ”Transformation”
15.45: Toiletkoncert v/ Kasper Staub Synthesizer Orchestra
15.30-17.00: Dj set v/ Mads Stobberup/Mastermind Rec.
17.00: Radar lukker dørene og gør klar til aftenprogrammet.

Så kom ned og marker dagen – om du har været med alle årene, besøgt Radar som gæst eller artist, er god ven af huset eller blot er nysgerrig og ønsker en festlig eftermiddag, så skal du kigge forbi. Alle er velkomne!

Der er fri entre om eftermiddagen og dørene åbner kl. 14 og lukkes (midlertidigt) kl. 17 for at gøre klar til aftenens fødselsdagsfestkoncerter med KH Marie, Ravi Kuma, KR4N, Bjørn Svin & Sofus Forsberg. Den fest vil du heller ikke gå glip af! Læs mere om koncertaftnen der starter kl. 20.00 og køb seperat billet HER.

Back