butterfly_bye_bye.jpeg

Barbro

Gennem det seneste år er Barbro gået fra et pludseligt brud med sit tidligere lovende elektroniske punkband, til at spille Danmark tyndt med sine nedskrabede følsomme sange.

Siden udgivelsen af deres første single “I’m Fine”, har de vakt stor opmærksomhed ved blandt andet DR, P6, Politiken, Soundvenue, Gaffa og Information. De har været forbi Vega flere gange, både til Vegas udvalgte og som headliner, på tætpakket festivals turné hele sommeren ‘21, Spot og endda DR’s Koncerthuset til P6 Rocker Koncerthuset.

Barbros selvbetitlede debut EP udkom i oktober og opsummere rigtig godt den 25-årige Barbros lange musikalske karriere fra klassisk violinist og sanger, til rock musiker i diverse københavnske undergrundsbands, elektronisk komponist og eksperimenterende performance kunstner, og siden sangskriver i eget navn.

På EP’en blotlægges både Barbros personlige beretninger samt deres enorme nysgerrighed på musik som kunstnerisk narrativ. Sammen med et hold musikere og producere har de udarbejdet en helt særlig lyd, som både trækker på nostalgisk klassisk rock og country, ledsaget af en meget kontemporær 2021 æstetik.

Kom ned og oplev Barbros følsomme sange og legesyge musik live på Radar fredag 11. marts.

"Barbro er helt klart en kunstner at holde øje med, når det gælder den danske alternative musikscene. Med sin debut-ep kræver Barbro Kuypers – med et smil på læben – sin plads og fortæller en smukt komponeret historie om frigørelse" - Gaffa (4/5 stjerner)

Back