baseløs-bandbillede.jpg

Baseløs

Baseløs er lyden af et pop-excentrisk indie-pop-band, når det er bedst. Med ’Helt til København’ har Baseløs for alvor, vist deres potentiale.

Baseløs’ spændende og fængende lyd er både personlig, drømmende og energisk - og formår at tage publikum med på en rejse, samt lade energien folde sig ud. Baseløs er en cocktail, som giver associationer til det tidlige Alphabeat eller nye danske indie bands som Barselona.  

Bag navnet, Baseløs, finder man 5 musikere, som ikke kun er dygtige sangskrivere og producere, men nyder at sætte deres eget, nytænkende take på dansk popmusik. Hermed skabes sange, som kan tages og føles på, gennem sangenes detaljerigdom og dynamiske energi. 

Baseløs har ved deres to første udgivelser oplevet stor succes. Du har nok stødt på dem i radioen, læst om dem på GAFFA eller hørt dem på din egen yndlings-playliste på Spotify. I starten af 2022 kommer der et nyt udspil fra den unge indie-pop gruppe.

Support: Jin Deluca

Jin DeLuca er lyden af et dystert indie-pop-band, når det er bedst. Med en håndfuld velskrevne og velproducerede singler i bagagen, er Jin DeLuca en stærk kandidat til en af Danmarks nye store indie-bands.

Jin DeLucas dystre og fængende lyd er både personlig, dramatisk og energisk - og formår at tage publikum med på en rejse, samt lade energien folde sig ud. Jin DeLuca er en cocktail, som giver associationer til Bon Iver, James Blake og The 1975.

Bag akronymet Jin DeLuca, finder man 4 unge mænd, som ikke kun er dygtige sangskrivere og producere, men nyder at sætte deres eget, nytænkende take på dansk popmusik. De er dybt involveret i alle sangens facetter og dyrker det til perfektion. Hermed skabes sange, som kan tages og føles på, gennem sangenes detaljerigdom og personlige energi.

Jin DeLuca har allerede i deres første år sat deres præg på den danske upcoming scene. I foråret 2020, var der planlagt en mindre Danmarks tour med 10 shows. Desværre blev Jin DeLuca, som så mange andre upcoming artister, ramt af pandemien. Jin DeLuca udgav i sommeren 2021 deres EP ’Cotton Trees’ hvor man kan finde en hel masse nye sange fra Jin DeLuca.

Back