Pressefoto_EMMADOP_web.jpg

EmmaDop

Synthpop duoen EmmaDop nedbryder barriererne mellem genrer og normer. De trækker på både en klassisk songwriting og amerikansk rooted rytmisk musik - og en europæisk afart af folk-rock, prog og pop. Komplekst, men simpelt. Smart uden at være fabrikeret. Oprigtig uden at være højtidelig.

Og knapt har den unge duo udgivet EP’en ’Let’s pretend it’s a heart’ før de igen står klar med en ny udgivelse – denne gang deres debutalbum, der er produceret af den engelske top-producer Jonathan Quarmby (Primal Scream, Lewis Capaldi, Mew m.fl.) der får albummet til at emme af internationalt potentiale. Dynamiske og overlegne produktioner kulminerer med Lines eminente vokal som med en elegant lethed og legesyghed manøvrerer lytteren igennem EmmaDops fantastiske univers.

På en scene er der skruet op for energiniveauet, der det til trods bibeholder en fantastisk inderlighed, og går rent ind hos publikum. Dette viste sig ved duoens optræden på SPOT-festival i 2021, hvor Gaffa således skrev:

”Alle tre musikere formår i den grad at komme ud over scenen. Især forsanger og guitarist springer rundt og har tydeligt en fest med hinanden. Det smitter af på publikum, som Line Søndergaard hurtigt charmerer sig ind på. Med cool selvsikkerhed er hun overalt på scenen.”

Med EmmaDop på scenen er man garanteret en gennemført koncertoplevelse, der sent går i glemmebogen.

Support: Moebius

MOEBIUS er et alternativt rockband. Deres tekstunivers beskæftiger sig med diverse både eksistentielle og romantiske problemer, hvilket matches af deres blanding af lydlig ambiens og stringens. De skaber en blanding af flydende rock, dog med faste beats og grooves, og formår derigennem at tage lytteren med på en rejse gennem kærligheden, melankolien og de dertilhørende problemer.

Back