Uffe_Lorenzen_-_Mere_Negativ_end_nogensinde_før.jpg

Uffe Lorenzen

Efter corona nedlukning af kulturlivet og PCR-tests i massevis, er Uffe Lorenzen mere negativ end nogensinde før. Men til foråret tager han igen guitaren på ryggen og drage på tour rundt i landet, hvor du kan fange ham på hans ’Mere negativ end nogensinde før’-tour.

Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af 80’erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de første bands vandt P3-Prisen og siden spillede to år i træk på Roskilde Festivalens ikoniske Orange Scene. Senere fulgte et endnu større gennembrud med Spids Nøgenhat, der nærmest blev folkeeje med singlen ’Lolland Falster’ og albummet ’Kommer Med Fred’, der indbragte to DMA-priser og to Steppeulve.

I 2017 udgav Uffe Lorenzen sit første soloalbum ‘Galmandsværk’ under eget navn, og i maj 2019 udsendte han så opfølgeren ‘Triprapport’, der blev vel modtaget blandt presse og publikum. Sidste år kom tredje soloalbum fra Uffe Lorenzens hånd ’Magisk Realisme’, der ligesom forgængerne fik en flot modtagelse af både publikum og pressen. Politiken skrev bl.a. ”Med en syrepoetisk finger i himlen, stærke melodier og et melankolsk jordspyd i sit verdenssyn har Uffe Lorenzen skabt det bedste album i eget navn.” og kvitterede med fem hjerter.

I 2021 var Uffe Lorenzen endnu en gang aktuel i en bandkonstellation, da han turnerede landet rundt med bandet Lydsyn. På ’Mere negativ end nogensinde før’-touren er han tilbage i soloformatet, hvor han lader publikum komme helt tæt på.

Back