Modest0462-kopi.jpg

Modest. Support: Alto Aria

Aarhusianske Modest laver melodiøs rockmusik med referencer til blandt andet The Smiths i bedste forstand; nogle gange nærmest euforisk i sit udtryk, andre gange nærmere direkte dystopisk og mere post-punket.

Modest kom på manges læber, da de tilbage i 2017 udgav debutsinglen ”Pretty Sure It’s Honest” og samme år spillede på bl.a. Roskilde Festival, SPOT Festival, Sebright Arms (London) og The N.C.I (Cambridge). Året efter udgav de ”Plesse Keep an Eye on Me”, der røg direkte i rotation på P6. Efter flere års arbejde er Modest nu endelig klar med deres første fuldlængdealbum som bandet præsenterer her på Radar 28. maj.

Support: Alto Aria

Alto Aria er navnet på Maria Leth Schütze’s soloprojekt. Med projektet undersøger hun relationer mellem akustisk og elektronisk lyd, og fokuserer på transformation og transition som indgangsvinkel til sin musik. Med hendes debut album ‘Tides’, som blev udgivet gennem Rhizome, sætter Maria fokus på tidevand, at blive en krop af vand og altings forgængelighed. Maria har desuden udgivet et lille eksperimenterende værk ‘For Marta’, som omhandler venskab og cirkularitet og albummet ‘Shapes’, som sætter fokus på drømme med udgangspunkt i en drømmedagbog. Til foråret udgiver hun albummet ‘Sowing Worlds’.

Back