278647652_10158539096691129_758620390999349804_n.jpg

SPOT Dayparty: S!B!P! presents...

eee gee (acoustic)
eee gee er den danske sangerinde og sangskriver Emma Grankvist. Musikalsk bevæger eee gee sig et sted mellem den nordiske pop-melankoli og den varme Americana, der omfavner støvede folk elementer og countryens nostalgi. Det elegante musikalske univers er både gennemført og spækket med paradokser, og det er sjældent tingene er som de ser ud, når eee gee synger om alt fra selvkærlighed til selvmedlidenhed. 

BASKE
Musikduoen BASKE skriver sange fra forstaden om det at være ung, fanget imellem venskaber og kærlighed, betaget og fortumlet af tilværelsen og med følelserne uden på tøjet. Med en umiddelbar og legende tilgang til musikken skaber de et omfavnende univers, hvor intet er umuligt,og hvor ærlighed bliver eksistensgrundlaget for en lyd, der blander genrer som pop, rock og hiphop i én charmerende og eftertænksom blanding.

Julie Pavon
Julie Maria Hernandez Pavon Friis er en honduransk/dansk artist opvokset i Aarhus. I de seneste år har Julie arbejdet på hendes soloprojekt ‘Julie Pavon’ - en legeplads hvor hun kan eksperimentere med hendes umiddelbare og direkte tilgang til sangskrivning. ‘Jealous’ er Julie Pavons anden single og første internationale release, og den blev brugt som afsluttende track til Hermès FW 2022 Mens runway show i Paris i januar. 

Præsenteres af smash!bang!pow!

 

Back