ALL CLUBS ARE BASTARDS RADAR 1x1 IT1_beskaaret.png

Farveblind // DJ: Pana Radio

Fra Berghain til Bristol, Aalborg til København, Farveblind har de seneste år etableret sig som et af de mest storslåede live-acts på den europæiske musikscene. Deres fængslende energi har hypnotiseret publikum på scener i både Europa og Asien – herunder koncerter på Roskilde Festival, Stereoleto, Eurosonic og Reeperbahn.

Farveblind har ry for at levere intense og energiske liveshows. Musikken favner et fascinerende spænd mellem storslåede breakbeats og fuzz-bas - til forførende stryger-sektioner og 90'er-inspireret rave.

Til oktober er de klar med deres tredje EP, 'All clubs are Bastards',  hvorfra singlen 'Rock 'N 'rolla' i selskab med Lucy Love netop er udgivet. Og til november kan du deres efterhånden berømte live shows her på Radar.

Pana Radio

Fra dørene åbner kl. 21 og helt frem til showstart vil DJ-duoen Pana Radio sørge for at salen bliver varmet godt op - og at der bliver rig lejlighed for publikum til at teste dansegulvet af inden Farveblind smadrer det helt.

Pana Radio er en Aarhus-baseret forening, hvis hovedformål er at promovere den elektroniske undergrund både fra ind- og udland. Det kommer til udtryk i duoens genrebrydende, dansegulvsfyldende DJ-sets, der også trækker på mange års inspiration af beatmaking. Pana Radio, stiftet af Thomas og Andreas, står desuden bag en række af podcasts på Soundcloud og Mixcloud, og en række af Aarhus’ fedeste raves.

Back