holm+trader_16.9.jpg

Holm & Trader

Dobbeltkoncert med Holm og Trader på Radar 29. oktober

HOLM

Mikkel Holm Silkjær, der også er forsanger i bandet Yung, udgav tidligere på året sit solodebutalbum, ’Why Don’t You Dance’, og giver i den forbindelse koncert på Radar den 29. oktober under pseudonymet Holm.

’Why Don’t You Dance’ er resultatet af mere end tre års sporadisk arbejde for Holm, og rummer personlige tekster om at navigere i de mørke steder og tider i ens tilværelse. Han beskriver selv sangene som ”hudløst ærlige”, og de handler blandt andet om at ønske, at man får det bedre, men samtidig frygte, at det vil forringe ens kreativitet.

I modsætning til Yung, er Silkjærs arbejde i Holm ikke præget af udfordrende gruppedynamikker, men kan derimod betragtes som en legeplads, hvor han skal have det sjovt. Det vidner ’Why Don’t You Dance’ også om – et album der består af guitarpop med både energiudladninger og melodi.

TRADER

Trader dyrker langsom og eksplosiv indierock, og har med deres særprægede lyd skabt begejstring blandt publikum og anmeldere. I kølvandet af debutalbummet 'Social Life' fra 2020 udgiver Trader deres andet album 'Their Best Work So Far' i oktober 2022. Her har Trader kogt essensen af deres lyd yderligere ind på et skelet af stærk sangskrivning og melodiske guitarer.

Live er Trader sammentømrede, intense og som et musikalsk godstog, der langsomt kører publikum over - i særdeles positiv forstand.

“Their Best Work So Far” sætter en ny tone for Trader, som med dette album, afviger fra deres tidligere Slowcore-lyd og giver plads til mere up-tempo beats og riffs.

Back