02 fb event cover - tapetown presents_1920x1005 @Tobias Holmbeck v2.0.png

Why Sun + Healer

Den 27. oktober præsenterer vi nogle af de skarpeste navne fra den danske undergrund i samarbejde med Tapetown!

WHY SUN

Københavnske why sun leverer frisk rock og storladne kompositioner baseret på beats. Efter duoens anmelderroste EP ‘RAVINE’ fra 2021, er bandet blevet en trio og er klar med deres debutalbum i 2023. why sun’s nye album implementerer elektroniske samples, støjguitar og poleret synth, og rykker grænserne for, hvordan moderne rock kan lyde. Med en unik genrehybriditet og rockeksperimenter, udfordrer why sun lytteren og tager dem et andet sted hen. Why sun har tidligere spillet på Eurosonic Festival (NL), Sorte Firkant, House of Noise samt en lang række danske spillesteder.

HEALER

Healer er lige dele kærlighed og sorg. Et kosmos, der inviterer mennesket ind mellem blomst og motorsav. Forvent et lydbillede, der eksperimenterer med musikkens blødere sider, men som på samme tid flirter med at placere denne inderlighed i en tung dyne af støj.

Healer er plasteret på dine frustrationer frihedens etikette lyden af forelskelse i bevægelse.

TAPETOWN

Projektet er skabt i et samarbejde med Tapetown studierne. Gennem tiden har Tapetown indspillet og lavet sessions med med prominente navne som Iceage, Mikal Cronin, Bambara og mange flere.

Back