YourTicket_lille.jpg

Platform

Platform præsenterer seks spirende artister og to dj's, når Radar åbner dørene til en aften musikken, festen og fællesskabets tegn

Tag dine venner under armen og få én på opleveren, når Platform præsenterer det nyeste nye fra den aarhusianske undergrundsscene. Platform er skabt af unge ildsjæle på baggrund af et forløb hos Restage Aarhus, der arbejder benhårdt for at styrke den minoritetsetnisk repræsentation i den danske musikbranche.

Vi opfordrer til at købe billet i forsalg denne aften og til at komme i god tid. 

Du kan opleve:

TT
Hårdtslående punchlines lige fra hjertet! Bag aliasset gemmer sig Emma Tobiesen og tekstuniverset spænder bredt fra diskrimination og strukturel rascisme, nutidens skønhedsidealer, at nyde livet og elske sig selv.

PABLO61
Upcoming rapper straight outta Sønderjylland. Musikken trækker tråde til både UK, US og EU-rap og storytellingen kredser om alle livets aspekter på godt og ondt. Pablo61 gør det på sin egen måde, og det er "the 61 way".

SMETANA
Siden han var 17 år, er Nikolaj Smetana gået all in på rappen, og nu i en alder af 20 år er han en af bagmændene bag Platform. Han har mødt modgang i livet og har kæmpet en krig med sit sind. Kunsten og musikken er blevet hans udvej, og bruger sine erfaringer som et talerør gennem musikken.

DONNIBOOYBABY
Donnibooybaby har været aktiv rapper på den aarhusianske undergrundsscene og Soundcloud siden 2016. Nu er han 22 år, og musikken emmer både af jokes og drengestreger samt seriøse og livsfilosofiske sange om livet.

THEO-LIII
Theo-Liii optrådte tidligere under stage-navnet U.N.G. som en del af kollektivet Hunnid22. Under Theo-Liii kører han solostilen med debutmixtapet Keep The Roots Visiiible med kompromisløs og underspillet rap på menuen.

DJ WASABI
Wasabi stræber efter at skabe den rette stemning og energi, når hun tro mod hjerte og sjæl, udvælger sine tracks til publikum. Forvent en blanding af sukkersøde, spicy og bouncy beats, som med sikkerhed vil få din krop til at bevæge sig.

DJ BOOTCUT kigger også forbi og sætter ild i stemningen.

Alt i alt er der lagt op til aften med rig mulighed for at opleve det nye, det skæve, det ambitiøse og festlige. Vi glæder os til at se jer allesammen til en aften i musikkens og fællesskabets tegn.
___________

50 DKK i forsalg
70 DKK i døren

Back