Luster.jpg

Luster

LUSTER er det alternative-pop hjertebarn af multi-instrumentalist, Jacob Haubjerg.

Hans debutplade fra 2018 sendte bølger igennem Danmark og USA med indie hittet ”You’ve Got The Heat”, og pladen fik omtale og airplay af Lauren Laverne på BBC6 i England.

'PRESSURE', Lusters andet album, udkom i foråret 2022 via legendariske Crunchy Frog Recordings.

Gaffa kvitterede med 5 stjerner og skrev bla: ”Luster begår en genre vridende ny-klassiker, og er et band, der uden tvivl har kultband potentiale.”

Både Politikens Simon Lund & Soundvenue påråbte singlen Burn All Bridges opmærksomhed med referencer til David Bowies Heroes plade.

Luster er et band der særligt skal opleves live og med sig har Haubjerg:
Brian Batz (Sleep Party People), Anders Bach (Gnom, MØ), Malthe Rostrup (Jada) og Kristian Paulsen (Ice Cream Cathedral, Erna). 

Support: Between Mermaids and Me

between mermaids and me er lyden af kontrolleret kaos, det grænseløse og det eksperimentelle. Debutsinglen “somethingaboutyousomethingaboutme” røg øjeblikkeligt i rotation på P6 Beat, og efterfølgeren ”Dreamwalker” har, foruden airplay på internationale radiostationer, fået Gaffa til at udpege nummeret som et af de 12 bedste tracks i efteråret.

Bag aliaset findes producer og sangskriver Stine Drejer og trommeslager Andreas Pilgaard, der har lavet musik sammen i 11 år. Sammen har de skabt et projekt, hvor hjertet, ambitionerne og følelserne får lov til at flyde vildt i deres glitch-pop univers af aktive beats, sampling og synths.

between mermaids and me udgav debut EP'en "Reality Cravings" i slutningen af oktober, og EP'en blev udpeget af Good Because Danish som en af de bedste, danske udgivelser i 2022.

Back