sauna-senere_cala_spraglgevær.png

Sauna Senere, CALA & Spraglgevær

Kom og oplev hele tre sprudlende navne fra den aarhusianske undergrund! På trods af universer der trækker i hver sin retning har Sauna Senere, Spraglgevær og CALA en kærlighed til både det punkede, det poppede, det skæve og det smukke til fælles.

Sauna_Senere_credit-Andrea-Dürr.jpg

SAUNA SENERE

Med aarhusianske Sauna Senere kan der forventes uptempo sange med masser af energi. En næsten barnlig ærlighed skinder igennem når bandet bevæger sig fra det ene lydunivers til det andet, alt mens energien er lige ved at flyde over. Inspireret af punk-, pop-, rave-musik og meget andet, skaber sauna senere en unik lydoplevelse.

Cala.jpeg

CALA

Om en kerne af alternativ pop, smyger CALAs stemme sig i stærke, melodiøse linjer - omfavnet af pulserende synths og støvede shoegaze-guitarer.

Det er som at se The War On Drugs møde London Grammar på en rasteplads eller høre The National møde Bjórk i en brandert. Der er højt til loftet og langt til det rationelle.

Når CALA går live, kan publikum komme helt tæt på paniske tanker og uflatterende følelser, dog pakket ind i ungdomsmagi. Det er en invitation direkte ind i det univers, der findes bag den smilende facade. Det bliver hviskende og sart. Det bliver stormende og sitrende. Og til tider endda dansabelt!

spragleværk1.jpeg

SPRAGLGEVÆR

Spraglgevær er romantisk smadderrock. Den intense frontmand Sebastian Gall åbner op for både tanker og hjertets udråb med fandenivoldske og ærlige sange fra den ukuelige idiots vedvarende håb. Lydens rå og konfronterende udtryk kræver lytterens opmærksomhed fra første øjeblik. Skærende guitarer og dundrende trommer slår som en hammer og opsætter rammerne for den kompromisløse vokal.

Bandet opstod i Aalborg efteråret 2019 med sangskriver Sebastian Gall som samlingspunkt. Med nedlukningen i 2020 blev en masse nye sange til der endelig kunne deles i januar 2022 da bandet udgav deres debut EP “Hjernebrand”. Ep’en handler om et forhold til en roomie der blev ødelagt af ustyrlige følelser og manglende ærlighed. Live er Spraglgevær en flammende energiudladning, en hudløst ærlig skrøbelighed og en menneskelig fortælling om storhed og hverdag. Det sekspersoner-store dansksprogede smadderrock orkester bevæger sig mellem det spinkle og det storladne, det ærlige og det overdrevne.

Back