AwesomeWelles.png

The Awesome Welles

Efter den pludselige forsvinden og blot en enkelt, udsolgt koncert siden 2016 er The Awesome Welles tilbage med nyt album og 8 koncerter i landets største byer.

"... The Awesome Welles tilbage som en dyster fugl Fønix. ...det er mørkt og melankolsk, renset for klynk, og et virkelig stærkt comeback." (Gaffa, 5/6)

Fem år skulle der gå, før noir-rockerne gjorde deres genkomst med den anmelderroste opfølger og en atter insisteren på rockmusikkens raison d'etre. Oven på det hæderkronede debuterende udspil og lovprisende profetier i ind- og udland vendte trioen i 2019 tilbage med ni sange forfriskende fri af tidens tendenser og dogmatikker. På River's Edge dyrkes en forkærlighed for akustiske instrumenter og en analog, håndspillet tilgang i et organisk, inderligt og monstrøst lydspor, som danner agter for dansk-canadiske teolog og præst, Adam Allens, skæbnesvangre tekster, hvorfra livsangst og elementernes rasen flyder.

Nu er det  tidsløse og atypiske rockband tilbage for bestandig med endnu et autonomt album, der artikulerer livets store spørgsmål og portrætterer menig mands famlen i en evigt foranderlig og urokkelig verden.

Der er omsider hold i tilbagevenden for det alternative rockband, der i begyndelsen af ’23 rammer Radar og Aarhus med deres særegne, mørke, eksplosive og følelsesladede rockudskejelser.

Special guest: Sebastian Wolff

Sebastian Wolff er guitarist, sanger og sangskriver i Kellermensch. Med det vestjyske rockfænomen har han turneret det meste af Europa og høstet massevis af lovprisninger fra publikum og anmeldere. Med Kellermensch’ to seneste album, ”Goliath” og “Capitulism”, har hans sangskrivning bevæget sig tættere ind på kroppen med smertefulde og personlige fortællinger. Disse fortællinger har de seneste år åbnet Kellermensch op til et markant bredere publikum både internationalt og herhjemme, hvor bandet har betrådt de største scener på alt fra Roskilde Festival, Copenhell til Tønder Festival.

Med sit intime solosæt tager Sebastian Wolff publikum med til skrivebordet. Velkendte Kellermensch-sange fremføres, som de lød ved deres undfangelse side om side med dem, der ikke fandt vej til bandets repertoire og andre, der har formet den særegne sangskriver.

BilledeSebastianWolff.jpg
Back