Spot_Radar_Outside_2.png

SPOT Festival

SPOT rykker ind på Radar og Godsbaneområdet!

2023-udgaven bliver 28. gang SPOT Festival folder sig ud i Aarhus, og den præcise dato er 5.-6. maj. Som altid er programmet en sammensætning af de bedste, nye og inspirerende danske og nordiske artister, som giver et indblik i musikkens nuværende og kommende tendenser. I år bliver centrum for festivalen Godsbaneområdet, hvor Radar som altid vil være stedet med den bedste fest - og masser af SPOTKA!

I år ser programmet for SPOT på Radar sådan her ud:

SPOT-program_2023.png

SPOT har siden 1994 været en tilbagevendende festival, der i foråret spreder ny musik over hele Aarhus by. Festivalen har alle årene været en affyringsrampe for danske og nordiske artister, der ønsker at erobre både de danske og internationale scener. Det er et mangfoldigt, musikalsk oplevelsesrum, hvor folk fra branchen blander sig med publikum i jagten på at opleve nye trends og talenter fra musikkens mange vækstlag.

Formålet med SPOT har siden begyndelsen været at skabe og udvikle en formidlingsplatform for dansk og nordisk musik, og line-up'et omfatter debutanter såvel som mere etablerede kunstnere, der er af interesse for enten nationale eller internationale musikformidlere, branche- og kulturfolk, medier, samt, selvfølgelig den nye musiks årvågne og nysgerrige publikum. Musikkens diversitet og potentiale foldes ud for fuld damp, når SPOT endnu engang indtager Aarhus til maj.

Back