skrallebang-2018

Børnekoncerter

Aldersgruppe: 3-8 år + voksne + specialklasser

Foto: Kim Song Sternkopf//Radar

SKRALLEBANG består af musikerne Nana Bang Kirkegaard og Søren Jensen.

For lidt mere end 10 år siden døbte de sig selv SKRALLEBANG og de spiller i dag mere end 100 aktive børnekoncerter hvert år. I april 2021 udkom SKRALLEBANGs anden udgivelse: SKRALLEBANG og børnebøgerne.

”Vi vil gerne videreformidle vores glæde for musik, sang, bevægelse, leg - og for de gode fortællinger. Vi har de seneste år arbejdet en del ud fra eventyr og børnebøger, og sammensat flere temakoncerter med fortællingerne som omdrejningspunkt.
Vi brænder for at levere anderledes børnemusik på rigtige instrumenter og på grej – der har samme kvalitet – som det de voksne kræver, når de går til koncert. Ikke mindst derfor er samarbejdet med Radar genialt!,” siger de to musikere fra Skrallebang.

Alle koncerterne afvikles på Radars 360 graders scene, dvs. at børn og voksne kan gå hele vejen rundt om scenen som står midt i rummet. Dette medvirker til at give en anderledes oplevelse af både musikere, rum og lys.

Radar har præsenteret børnekoncerter med Skrallebang siden 2017. Gældende for alle koncerterne er, at børnene er aktive – både i flok foran scenen, men de inddrages også via historiefortælling, udklædning og konstant ping-pong med musikerne Nana og Søren på scenen.

Kommende koncerter:

Tirsdag d. 25. oktober 2022:
Det bliver (u)hyggeligt, da Halloween er lige om hjørnet.

Tirsdag d. 29. november 2022:
Det dufter af jul. SKRALLEBANG lover stjernedrys og julestemning.

Tirsdag d. 28. marts 2023:
SKRALLEBANG har Thomas Ousager med, som spiller på alt fra ringeklokker til andekald under ”Tour de Cykeldyt”, som er en koncert sammensat til sidste års Tour de France.

Tirsdag d. 25. april 2023:
Ved denne koncert handler det om børnebøger og eventyr., og man vil ”møde” Ole Lund Kirkegaard, H. C. Andersen og Grimm.

* alle fire koncerter afholdes i Radars koncertsal på Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C.
Her er garderobe og toiletfaciliteter, der kan frit benyttes. Koncerterne vare 50 minutter, og salen vil efter hver forevisning være åben, hvor institutionerne er velkomne til at blive hængende og f.eks. spise medbragte madpakker.

Det praktiske

BILLETTER

Institutioner

400 kr. for max 20 børn + voksne. Der sendes en faktura til institutionen. Billetter reserveres ved at skrive til kontakt@radarlive.dk

Private

50 kr. pr. person, børn under 2 år har gratis adgang. Billetter købes i døren.

DATOER

Alle dage koncert kl. 10.00. Dørene åbner kl. kl. 9.30.

  • tirsdag 25. oktober 2022.
  • tirsdag 29. november 2022.
  • tirsdag 28. marts 2023.
  • tirsdag 25. april 2023.

MERE INFORMATION

Alle er velkomne til at kontakte spillestedet for yderligere information (Tlf. 8676 0344 eller på mailen kontakt@radarlive.dk).

SKRALLEBANG spiller omkring 120 koncerter om året, fungerer som gæstelærere i forbindelse med musicalopsætning på flere skoler, og de afholder inspirationskurser for pædagoger, indskolingslærere, DGI og dagplejere. De har desuden stor erfaring i arbejdet med specialinstitutioner.
Læs mere på om Skrallebang på www.skrallebang.dk

Radar er et regionalt spillested i Aarhus Kommune. Radar afholder årligt 105 koncerter med særligt fokus på det eksperimenterende, det alternative og på nichegenrer.

Back