skrallebang-2018

Børnekoncerter

Aldersgruppe: 3-8 år + voksne

Foto: Kim Song Sternkopf//Radar

Vi ønsker at give børnene en række anderledes koncertoplevelser, hvor de kan opleve et rigtigt spillesteds muligheder i form af lys, lyd, røgmaskiner o.s.v. Et sted hvor sanserne skærpes, og et sted som giver Skrallebang mulighed for at tilføre de i forvejen aktive koncerter nye nuancer.

SKRALLEBANG – AlTid til børn” spiller aktive, inddragende, sjove og finurlige koncerter for børn og deres voksne.

Skrallebang består af Søren Jensen og Nana Kirkegaard, som begge har mere end 20 års undervisningserfaring inden for et hav af musik – og teaterrelaterede fag. Nana er sanger, tekstforfatter og frontfigur i Skrallebang, Søren er bandets musiker. Han spiller guitar, cajon, kontrabas, ukulelebas, kazoo m.m. Til flere af koncerterne har vi inviteret flere musikere med for at udvide den musikalske oplevelse.

Radar har præsenteret børnekoncerter med Skrallebang siden 2017 og i 2020 gentager vi de populære koncerter. Gældende for alle koncerterne er, at børnene er aktive – både i flok foran scenen, men de inddrages også via historiefortælling, udklædning og konstant ping-pong med musikerne Nana og Søren på scenen.

Skrallebang har eksisteret i 11 år, og de spiller over 100 koncerter årligt over hele landet, bla. ved Aarhus Jazzfestival, SPOT festival, børnekulturdage og Skrallebang har været en fast del af Aarhus Festuge de sidste seks år, hvor de har spillet til ”Festlige Formiddage” på to af festugens store, åbne scener.

Det praktiske

Koncerterne med Skrallebang vil være forskellige tema-koncerter tilsat røg, blink, rock, blinkende lygter og hekse-gnæk. Desuden vil der være materiale, som pædagogerne kan arbejde med før og efter koncerterne.

De enkelte koncerter vil vare cirka 50 minutter.

 • Årets første koncert med Skrallebang afholdes i august som en udendørskoncert på Grimhøjgaard i Brabrand.

 • Koncerterne i september og november afholdes i Rå Hal på Godsbanen, indgang via Radars hovedindgang. Man kan benytte Radars garderobe og toiletfaciliteter.
  Ved koncerterne i Rå Hal vil der være opmærket særlige områder til de enkelte institutioner, så børnegrupperne kan holde god afstand mellem sig.
  Bemærk venligst at temperaturen i Rå Hal er relativ lav i vinterhalvåret, så børnene skal beholde deres overtøj på. Radar sørger for uddeling af tæpper som børnene kan sidde på.

 • Skrallebang koncerten i oktober afholdes på Beder Skole. Denne koncert er det ikke muligt at tilmelde sig, da det kun er for skolens elever.

GÆSTEMUSIKERE

Ved alle fire koncerter i 2020 har Skrallebang en helt særlig gæst med:

 1. koncert. Thomas Ousager på percussion og med alverdens mærkelige rekvisitter/lydeffekter
 2. koncert: Louise Ring Vangsgaard og hendes imponerende ”violinfamilie”
 3. koncert: Peter Stavrum Nielsen fra Body Rhythm Factory, der bruger sig selv som instrument
 4. koncert: surprise !

PRIS

Grundet corona situationen har vi på Radar besluttet at det er gratis at deltage i dette års børnekoncerter med Skrallebang. Men man SKAL tilmelde sig grundet den begrænsede kapacitet (se nedenfor).

DATOER

Alle dage koncert kl. 10.00. Dørene åbner kl. kl. 9.30.

Fredag 14. august – afholdes på udendørsscene på Grimhøjgaard, Grimhøjvej 20, Brabrand
      * bus 4A mod Brabrand Nord, stå af ved Grimhøjvej.

Tirsdag 29. september – afholdes i Rå Hal på Godsbanen, indgang via Radars hovedindgang

Tirsdag 27. oktober - afholdes på Beder Skole (denne koncert er det ikke muligt at tilmelde sig)

Tirsdag 24. november - afholdes i Rå Hal på Godsbanen, indgang via Radars hovedindgang

TILMELDING FOR INSTITUTIONER
Tilmelding til de tre koncerter i august, september og november sker ved at ringe eller skrive til Mia (5070 1671 // mia@radarlive.dk), for at reservere plads.
OBS - vi gør opmærksom på at alle koncerterne har stærkt begrænset kapacitet. Derfor har vi indført et gebyr ved udeblivelse. Dét betyder at hvis en institution tilmelder sig, men udebliver fra koncerten, så vil institutionen modtage en faktura på 300 kr.

CORONA
På Radar overholder vi alle retningslinjer fra myndighederne ved afholdelse af koncerter. Disse ændres løbende, og vi opdaterer derfor hele tiden vores procedurer så det er trygt og sikkert at komme på Radar. Husk at overholde anvisningerne fra personalet.
Så længe myndighederne opretholder afstandskrav så sørger vi for at de forskellige grupper af børn ved Skrallebang-koncerterne er adskilt med minimum 2 meter, og der er selvfølgelig adgang til både håndvask og håndsprit. Desuden vil der være en begrænset kapacitet, så der lukkes færre ind til koncerterne.

Skrallebang har eksisteret i 11 år, og spiller over 100 koncerter årligt over hele landet. Læs mere på www.skrallebang.dk

Radar er et regionalt spillested i Aarhus Kommune. Radar afholder årligt 105 koncerter med særligt fokus på det eksperimenterende, det alternative og på nichegenrer. Læs mere på www.radarlive.dk

 

Back