Skrallebang til web.jpg

Skrallebang

I 2020 præsentere Skrallebang og Radar fire meget anderledes koncerter, hvor sanserne skærpes, og hvor børnene kan opleve et rigtigt spillesteds muligheder i form af lyd, lys og meget mere.

Koncerterne spilles på Radars 360 graders scene, dvs. at scenen står midt u rummet og børnene kan gå hele vejen rundt om musikerne.

”SKRALLEBANG AlTid til børn” spiller aktive koncerter, hvor børnene inddrages gennem leg, bevægelse, historiefortælling og udklædning. Koncerter, hvor fantasien sættes i gang, hvor der grines, læres og opleves. Fælles for sangene, legene og rekvisitterne er, at pædagoger, lærere, forældre og børn bliver inspireret til at synge, spille, fortælle og lege på nye måde. SKRALLEBANGs koncerter er motorik, leg, læring, inspiration, skøre påfund, grin og finurlige indslag.

Der vil blive udleveret sangtekster og noder til pædagogerne efter koncerterne, så I kan gå hjem i institutionen og lege videre. Koncerterne henvender sig hovedsageligt til børn mellem 3 og 8 år samt eventuelle specialklasser og -institutioner.

Det praktiske

Koncerterne afholdes på Radar, der ligger på Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C.

Her er garderobe og toiletfaciliteter, der kan frit benyttes. Koncerterne vare 50 minutter, og salen vil efter koncerten være åben, hvor institutionerne er velkomne til at blive hængende og f.eks. spise medbragte madpakker.

PRIS OG TILMELDING

Institutioner: 300,- kr. for op til 15 børn og et ubegrænset antal voksne. Billetter bestilles ved at kontakte spillestedsleder Mia Holm på tlf. 5070 1671 eller på mailen mia@radarlive.dk. Ved tilmelding sendes faktura.

Private: 40,- kr. per billet. Billetter købes i døren på koncertdagen. Børn under 1 år er gratis.

DATO OG TID

Koncerterne finder sted kl. 10 på følgende datoer (dørene åbner kl. 9.30):

Onsdag 19. august / tirsdag 29. september / tirsdag 27. oktober / tirsdag 24. november

MERE INFORMATION

Alle er velkomne til at kontakte spillestedsleder Mia Holm for yderligere information (Tlf. 5070 1671 eller på mailen mia@radarlive.dk).

Skrallebang - altid til børn !

SKRALLEBANG spiller omkring 120 koncerter om året, fungerer som gæstelærere i forbindelse med musicalopsætning på flere skoler, og de afholder inspirationskurser for pædagoger, indskolingslærere, DGI og dagplejere. De har desuden stor erfaring i arbejdet med specialinstitutioner.

Læs mere på www.skrallebang.dk.

RADAR er et regionalt spillested i Aarhus Kommune. Radar afholder årligt 105 koncerter med særligt fokus på det eksperimenterende, det alternative og på nichegenrer.

Back

Institutioner bestiller billet på mia@radarlive.dk

Private kan købe billetter i døren.