foraarsmarked

Forårsmarked Søndag

Søndag er baren og salen åben fra kl. 11 – 17 og omdannet til interaktivt koncertrum i forbindelse med Godsbanens Forårsmarked

Træd op på scenen og lav dit eget lydkunstværk med Aarhus2017-projektet ’The Overheard’. Lydkunstinstallationen livestreamer lyd fra fire steder i regionen, som du kan kontroller via en brugerflade og få ud i øretelefonerne.

Eller kast dig over den digitale musikalske legeplads Radar Table og skab musik alene eller sammen med venner. Radar Table gør brug af en række objekter, som når de flyttes rundt på bordet skaber musikalske elementer. Man behøves med andre ord ikke at kunne spille på instrumenter selv for at skabe musikken.

I Radars sal kan man med Google Cardboard også opleve en række koncertvideoer i 360®, så man kan få en fornemmelse af, hvordan det er at gå til koncert på spillestedet.

I foyeren og på toilettet via vores audiocanvas høre Knud Romers ’Hvad fanden laver jeg her’-novelle bliver læst op. Novellen tager udgangspunkt i Knud Romers oplevelser til Radarkoncerten med Baby Woodrose sidste efterår, og er blevet til i forbindelse med projektet ’Litterære Ekstranumre’ i samarbejde med 360tekster. Novellen kan købes på t-shirt sammen med to andre noveller fra samme projekt: Casper Erics ’You Can Wear Me Out’ fra Chinahkoncerten 8. oktober og Mette Moestrups ’Ingens Party’ fra Svin & Nils Gröndahl-koncerten 3. november.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Back