Radar2.jpg
09nov

Covid-19 retningslinjer for publikum ...

På Radar følger vi myndighedernes anbefalinger og krav til sikker afholdelse af arrangementer under Covid-19 pandemien. Du kan se de gældende restriktioner her.
FB_Cover.png
02nov

November på Radar

På Radar byder vi i november på lidt for en hver smag; både de dybe sangtekster, fantastiske vokalister, klassisk musik i nye afskygninger, heftige beats og en svingende dansefest.
MadsMygind_0264 (ja).jpg
13okt

Litterær Support på Radar

En række forfattere med tilknytning til det aarhusianske litteraturmiljø skal i løbet af efteråret optræde foran koncertpublikummet på Radar i en ny oplæsningsserie kaldet Litterær Support.
FB_Cover.png
01okt

Oktober på Radar

Dyk ned i vores playliste for oktober for at lære artisterne en smule bedre at kende og få en forsmag på oktobers musikalske lækkerier her på Radar.
FB_Cover.png
02sep

September på Radar

Sensommeren er over os, og vi nyder det sidste gode vejr inden vi går ind i de mørkere måneder. I september byder vi her på Radar på en række navne fra flere forskellige genrelandskaber, bl.a. elektronisk musik, dyster rock og melodisk synthpop.
Regelbau_411.jpg
16jun

Radar og kunsthallen Regelbau 411 sk ...

Et fælles lydkunstprojekt mellem Radar i Aarhus og Regelbau 411 i Thyholm har fået bevilliget 100.000 i tilskud af Region Midtjyllands Kulturudviklingspulje til at udforske mødet mellem spillested og kunsthal.
GCC-bandfoto-small-web.png
02jun

Elektronisk kormusik om klimaforandr ...

Ghost Coast Choir laver hvad de selv kalder "elektronisk kormusik til det moderne menneske". Oplev dem live på Radar 11.juni 2021.
Toechter.jpg
24maj

Eksperimenterende koncertrække bliv ...

Dyk ned i de nyeste tendenser, når Radar og AUTs minifestival Ocean of Sound for første gang afholdes til juni.
Radar2.jpg
03mar

Radar holder lukket frem til 5. maj

Radars koncertaktivitet er lukket ned frem til og med 5. maj.
Radar1.jpg
24feb

Bliv Radars nye praktikant

Radar søger praktikanter indenfor kommunikation, produktion/planlægning og booking.
Foto_Institut Funder Bakke_hus og atelier.jpg
04feb

Søg om 14 dages arbejdsophold på Ins ...

Musikere og andre kunstner kan frem til 8. februar søge om et 14 dages arbejdsophold på IFB på toppen af Funder Bakke ved Silkeborg. Med opholdet følger 5000 kr. til rejse og fornødenheder.
Kaleido.jpg
25jan

Vinterjazzen står for døren

Meget er endnu usikkert - men sikkert er det, at hvis vi kan åbne op igen i starten af februar, venter der traditionens tro et rigtig spændende Vinterjazzprogram.
Hjemmeside-billede-bolger.png
21jan

Bliv musikalsk udfordret i ny podcas ...

Da coronaen lukkede kulturlivet ned i marts sidste år, benyttede Radar nedlukningen til at få lidt musikalske input fra en række aarhusianske personligheder. Det er der nu kommer en ny podcastserie ud af.
Puk+WKB.png (1)
01okt

Et følelsesfuldt samarbejde mellem s ...

Om det skabende samarbejde mellem forfatter Puk Qvortrup og komponist Mette Dahl Kristensen (Who Killed Bambi)
Skammens-Foto.jpg
01okt

En gryderet af gammeldaws Skammens V ...

Interview med Nikolaj Zeuthen og Oliver Hoiness / Skammens Vogn forud for Lyd+Litteratur 2020
Merlyn.jpg
28aug

Er lydkunst musik ?

Det svarer musikeren Merlyn Perez-Silva på i forbindelse med at han lørdag 29. august på Radar holder fernisering på sit lydværk “Inside’s Outside”. Det sker i forbindelse med fejringen af den aarhusianske komponist og elektroniske lydkunster Else Marie Pade (1924-2016) som finder sted på Radar denne lørdag.
Radar1.jpg
29apr

Radar genudpeges som regionalt spill ...

Radar beholder sin status som regionalt spillested i perioden 2021-2024.
FB_Cover.png
10apr

2 x Karantæne playlister

Playlister præsenteret af The Entrepreneurs og Elevatorfører. Er I klar til at gå på opdagelse i både ny og gammel musik? I vil helt sikkert støde på musik I ikke kan lide, men tag chancen! Grænser skal afprøves og brydes.
Faratuben_Band-foto_(bussen).jpg
04mar

Marts på Radar

Vi sparker foråret i gang med en måned, hvor musikken kommer vidt omkring. Vi starter med en rejse tilbage til Aarhus i henholdsvis 90erne, 00erne og 10erne. Derefter følger en række koncerter, som har det til fælles, at de på hver sin vis er stemningsfulde og til tider dystre, men udføres i mange forskellige genrer.
Svaneborg_Kardyb_Pressebillede_Front_1.jpg
21nov

Dobbelt op på DMA-vindere til vinter ...

De dobbelte DMA Jazz-vindere Svaneborg Kardyb (‘Årets Nye Danske Jazznavn’ og ‘Årets Danske Jazzkomponist’) og vinderen af “Årets World Udgivelse” ved DMA Folk/World i sidste uge, Faratuben med ‘Sira Kura’, står klar til at indtage Radar og Aarhus hhv. torsdag den 6. februar og lørdag den 21. marts.
deathMachinePressPhoto_blacframe.png
31okt

November på Radar

Vi træder nu ind i den sidste måned før efterår bliver til vinter, hvor november viser et stærkt pakket koncertprogram!