Hjemmeside-billede-bolger.png

PODCASTS I RADAR-LAND

INDBEGREBET AF!

Al musik er god musik... for nogen

Indbegrebet Af! er den ultimative podcast for musiknørder, hvor artister som David Bowie, Aqua, Billie Eilish, Ukendt Kunstner, Black Sabbath, The Streets, Joy Division og mange, mange flere bliver taget under kærlig behandling. Der er helt sikkert også noget for dig. 

Setup'et er sådan: tre musiknørder mødes i hvert afsnit for at diskutere en musikalsk kunstner. Hver har de én sang med som de mener bedst opsummerer denne kunstner. De spiller hver deres sang og argumenterer, og til sidst stemmer de om, hvilken sang der i sandhed er Indbegrebet Af den pågældende artist.

Indbegrebet Af! er lavet med støtte fra Radar, og du kan finde alle afsnittene på din foretrukne podcastplatform. Det er et samarbejde om den gode musikhistorie, som vi er meget glade for at være en del af. 

MUSIKKLUBBEN: God musik du ikke kan lide - en podcastserie af Radar

God musik deler vandene. Og på Radar vil vi også gerne præsentere dig for musik, du måske ikke kan lide - men en gang imellem tager chancen og dykker ned i alligevel.

Det udvider vi nu fra live-scenen til en podcastserie, hvor en række engagerede musiklyttere udfolder noget af deres foretrukne musik, der ikke altid falder i alles smag.

Måske kan du lide det. Måske kan du ikke. Måske finder du en ny gemt musikperle eller får rykket ved din holdning til noget, du har gået i en stor bue udenom. Under alle omstændigheder bør du tage chancen og lytte til det!

Lyt med på iTunes.

Lyt med på Spotify.

Feed til din podcastafspiller: https://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:53807831/sounds.rss

Back