dsc01411

Kopenhagen LapTop Orchestra AFLYST

KONCERTEN ER DESVÆRRE AFLYST!

Vi arbejder på at finde en anden dato i efteråret.

Kopenhagen Laptop Orchestra skaber live kompositioner, hvor de udfordrer publikum, og det rum de spiller i. Hvadenten de står på et klassisk spillested, omformer Trinitatis Kirken i København eller befinder sig midt i majestætiske Saal 1 i Funkhaus, Berlin.

Tænker du på elektronisk musik, flyver tankerne måske hen på blinkende maskiner og sære lyde. For hvad er elektronisk musik egentlig, når det kommer til stykket? Det giver Kopenhagen Laptop Orchestra (KLO) deres bud på, hver gang de optræder. For alle koncerter er helt nye værker, som skabes på stedet.

"Den frihed bandet får ved at improvisere, gør at musikken får mere nærvær og nerve, men også mere skrøbelighed på en måde. Skrøbelig, fordi det kan gå galt, og fordi det godt må gå galt, det er en del af processen" uddyber Andreas Wetterberg fra KLO.

Essensen af KLO ligger i at udfordre både rummet og publikum med deres live kompositioner. "Vi kan godt lide at vise processen så meget som muligt. Da vi for nyligt var så heldige at få lov at spille til Abletons Loop arrangement i Berlin, valgte vi derfor at stå blandt publikum og spille. Det giver en unik oplevelse, som også bidrager til nærværet i vores musik" forklarer Andreas Wetterberg.

Helt i orkestrets ånd forvandles scenerummet denne aften, så det understøtter LKO's kunstneriske intentioner.

www.facebook.com/laptoporkester

Back