de_forbandede

MONO I STEREO: DE FORBANDEDE + DEATH TO SEATTLE + MAK'VAERK

DE FORBANDEDE er fuzz og syrerock fra Odense. En firkantet cirkel der handler om alt og ingenting - perfekt u-perfekt melodisk vokal druknende i spring reverb og space echo. Feber vilde guitarsoloer søger mod stjernerne mens tonstunge trommer og den dunrende fuzzbass kalder dybt inde fra jordens indre.  Alt i mens sniger vibrafon og orgelsynth dig u opdaget med på et bevidsthedsudvidende  fuldmåne ridt igennem ørkenen.  Når klassisk psych møder dommedag er vi alle fortabte og forsvinder ud i kosmos i en malstrøm af drømme og lys, for evigt lykkelige, for evigt forbandede.

Skrevet om det selvbetitlede debut-album der udkom i februar: ”De Forbandede” er en plade der bevæger sig mellem mørke og lys, mellem kaos og skønhed. Med danske udefinerbare tekster der kan granskes i årtier. 

https://www.facebook.com/DeForbandede

LYT https://play.google.com/store/music/artist/De_Forbandede?id=Aa4bipfnbmy2ox5ogd6ajqiqcgi

DEATH TO SEATTLE: Målet: At smadre nyt liv i grunge-genren med egne, moderne fortolkninger af lyden fra dengang bands som Nirvana, Descendents og Alice In Chains sad på rockmusikkens top og blev flankeret af bands som Therapy, The Distillers og NOFX. Det kan meget vel være, at Seattles grunge-ild er døet ud i dag - Death to Seattle. Men det gløder stadig i asken ..…

https://www.facebook.com/deathtoseattle

LYT https://deathtoseattle.bandcamp.com/album/death-to-seattle-ep

MAK'VAERK: Med en forkærlighed til tung old school smadder heavy og melodisk hard rock har Mak'Vaerk skabt deres helt egen riff-baserede og energipumpede sing-a-long hard rock stil.

https://www.facebook.com/makvaerks

LYT https://open.spotify.com/album/0MWQlX7i6ZmpTRtesknZh1

Der sælges kun billetter i døren denne aften.

Back