powersolo_real_the-bad-guy-and-the-cop_jakob-kristian-soerensen

Powersolo

Powersolo ... er Det Danske Kongeriges eneste ægte og bedst klædte rock’n’roll flaneurs!

De to aarhusianske brødre Kim Kix og Atomic Child har gennem mere end ti år slået deres navn fast, både herhjemme og i udlandet, som en af genrens mest eksplosive live bands.

Med et bagkatalog, som tæller seks albums, et soundtrack, en 10”-split med det amerikanske rockabilly-band Heavy Trash, en 7”-split med dansk- brasilianske The Courettes, fire 7”-singler og flere bidrag til diverse opsamlinger, tv-serier og reklamer har bandet givet os tracks som: ‘Kat Nazer’, der handler om Kixen og Atomics tunesiske kat med djævlehorn og syv haler. Hitsinglen ’Juanito’ om den mexicanske porno wrestler. ‘Baby You Ain't Looking Right’, sangen der gjorde gyserserien American Horror Story endnu mere uhyggelig og fik Heineken til at smage endnu bedre. ’Love Canned’, der skaffede Coca Cola Zero titlen som ”den mest sexede drik i Sydamerika”.

Har du endnu ikke set PowerSolo live, så gør dig klar til en helt speciel oplevelse!

Lyt: https://www.youtube.com/watch?v=vrRbv-gPg7k

Pacific Swell

Tilbage i 2015 begav Emil Ø. Nielsen og Adam Peleg sig ud på en spirituel vandring for at finde deres musikalske kald. De vendte efter 40 år i ørkenen forvirrede og tomhændede hjem og endte op med svampeplukkeren Nicklas Sørensen og marinebiologen Daniel Brodersen, der ligeledes ledte efter deres rette plads i Kosmos. Sammen fandt de job i hotelbranchen, hvilket ikke gav andet afkast end et band. Gryder og pander blev der slået på, til de til sidst blev fyret og måtte tjene til brødet og vejene andetsteds. Nyt arbejde er der endnu ikke fundet, så tiden går med at drikke juicen, til sorgerne er forglemte. Musikken er deres trøst og gennem den, får de afløb for deres ørkenblues-, western-, klezmer-psych- og Dias De Los Muertos-følelser. Fang Pacific Swell mens de er hjemme, for vinduet er snævert. Tasken er pakket og sadlen strammet når de spiller deres sidste koncert i 2017.

Back