fullsizerender

Kuedo + Bjørn Svin + SØS Gunver Ryberg

D. 2. december opfører Bjørn Svin & SØS Gunver Ryberg et værk særligt komponeret til lejligheden. Værket er skabt i fællesskab, forener deres kærlighed til ambience og techno og er inddelt i to dele.

Mellem værkets to dele opfører britiske Kuedo et sæt tungt inspireret af hans seneste musik skrevet i samarbejde med Flying Lotus i forbindelse med Shinichiro Watanabe’s nyeste anime kortfilm “Bladerunner Black Out 2022”, der er en prequel til biografaktuelle “Bladerunner 2049”.

Visuals: Sune Petersen http://sunep.net/

Bjørn Svin

Bjørn Christiansen aka Bjørn Svin kunstneriske virke spænder vidt og bredt fra installationskunst, techno, rave, hiphop og jazz med sin helt særegen blanding af dybsindighed tilsat masser af underliggende energi. Abstrakte esoteriske tekstuelle ambient flader brydes ofte af distinkte og komplekse beats, hvor melodilinjer som drivkraft er midler til fremdrift mod det konstant legende og undersøgende.

Bjørn har samarbejdet med et utal af artister blandt andre Goodiepal, Else Marie Pade og Jacob Kirkegaard og underviser på flere af landets musikkonservatorier.

SØS Gunver Ryberg

Med stor international opmærksom indenfor den eksperimenterende elektroniske scene er SØS Gunver Ryberg en artist, der udfordrer rammerne for hvordan live techno, noise og eksperimental elektronisk musik lyder i dag. Som kunstner er hun i stand til at skifte mellem dybe dyk ned i lydkunsten, industrielle rytmer og techno.

I Berlin har SØS blandt andet optrådt på Berghain, Atonal Festivalen, Boiler Room og TRESOR club, og turnerer konstant festivaler, gallerier, natklubber, museer, teatre, biografer og nye ukonventionelle steder med koncerter og lydinstallationer heriblandt Rio de Janeiro, Los Angeles, New York, Skt. Petersburg og Istanbul. 

Kuedo (uk)

Kuedo’s anmelderroste album fra 2016 “Slow Knife” var en tydelig musikalsk bevægelse mod angstfulde futuristiske sci-fi synthscapes, der på mange måder virkede som en naturlig udvikling fra debutalbummet “Severent”. Med blandt andet de to albums og audiovisuelle installationer- og lyddesigns på CV’et, kommer det ikke som nogen overraskelse, at Kuedo i samarbejde med Flying Lotus blev hyret ind til at skabe musik og lyddesign til den legendariske anime filmskaber Shinichiro Watanabe’s (Cowboy Bebop, The Animatrix) netop udgivede kortfilm “Bladerunner 2022”. Koncerten består af materiale fra filmen samt afstikkere til bagkataloget.

Læs et af Kuedo’s sjældne interview fra her : http://daily.redbullmusicacademy.com/2016/10/kuedo-interview

Udover Flying Lotus har Kuedo også samarbejdet med Dj Shadow, Roly Porter, Claude Speeed, Mu-Ziq, Egyptrixx, Hayden Thorpe, Nigel Yang (HTRK), Gazelle Twin, Sami Baha, Rabit og udgiver via Planet Mu, Knives og Hyperdub.

Visuals : Sune Petersen

Gennem sin akademiske baggrund i fysik og computervidenskab kombineret med en kreativ teknologisk tilgang, anvender Sune Petersen komplekse projektioner til at skabe interaktive installationer for eksempelvis museer og musikfestivaler. Heriblandt Roskilde Festival, Ars Electronica i Lenz, Pixelache i Helsinki og Click Festival i Helsingør. Se de mangeartede projekter på Sunes hjemmeside : http://sunep.net/

Stor tak til Statens Kunstfond for støtte i forbindelse med tilblivelsen af Bjørn Svin og SØS Gunver Rybergs nye værk.

+ DJ Puzzle

Back