true-nord-3840-x-420-web-945x466

True Nord

TRUE NORD

Den nystartede elektroduo, True Nord, tager på deres allerførste tourné i kølvandet på debutalbum.

De to Nephew-medlemmer Kristian Riis og René Thalund har slået kræfterne sammen om projektet True Nord. Med en fælles vision om at samle inspiration fra alverdens afkroge har duoen siden sin begyndelse for tre år siden rejst verdenen rundt for at skabe det udtryk, som kan høres på debutpladen som udkommer i løbet af november.

Det er blevet til en samling sange, der samler depechen op fra 80’ernes electropop, tilføjer dybe nuancer på en mørk klangbund, og hvor tung triphop og house hensætter lytteren i intense, pulserende stemninger. Udtrykket opfører sig som en digital mosaik i funklende lysindfald, som glimter i et dunkelt kammer, hvor kolde baslinjer værker og hårde beats pumper under flerstemmige, fremmede vokaler. Det er stringent og fast som ibenholt, men fyldt med årer af organiske finesser.

Duoen har allerede to singler ude, “Feels So Nice” og “It’s Not About Forever”, som begge er at finde på debutalbummet +N. En plade, der igennem Kristian og René’s rejser har bragt et arsenal af uvurderlige samarbejdspartnere med ind over de nye sange. Det tæller så alsidige og unikke navne som Leah Shapiro fra Black Rebel Motorcycle Club, Adam Olenius fra Shout out Louds og Mathias Berthelsen fra danske The Entrepreneurs.

Spring & I

Spring & I er en elektronisk duo Aalborg bestående af Ditte Nitzsch og Marie Friis. Spring & I formår med deres tunge elektroniske beats og elektrisk guitar kombineret med stærke vokalharmonier at skabe en helt særlig nordisk lyd med et melankolsk og eftertænksomt twist. Som lytter ledes tankerne hen på kunstnere som Blondage, The Knife og When Saints Go Machine.

Live udfører producer-duoen deres musik på MIDI-controllers og elektrisk guitar, hvilket giver deres live-performance et helt unikt udtryk. Med en stærk attitude og samtidig stor sensitivitet drages publikum ind i deres intense og energiske univers. Spring & I har tidligere opvarmet for bl.a. KIll J og Lowly og er klart en live-oplevelse værd.

Back