theatticsleepers_pressebillede_small_2016_aug

The Attic Sleepers + J. Bruno

Udgivelse af længeventet debutalbum!

Den alternative folkduo The Attic Sleepers er klar med debutalbum i marts 2017. Det følger op på EP’en ’Lanquin’ fra 2015 som kastede singlerne ’Lines’ og ’Airport’ af sig. Sidstnævnte var i øvrigt årets mest spillede sang på P6 Beat med 600 afspilninger. EP'en bød på mange liveoptrædener for Mathias Barfod (vokal, guitar) og Matias Knigge (trommer). Heriblandt
højtprofilerede festivaljobs som Roskilde Festival, Smukfest, Offspring i Tivoli, Musik I Lejet, Alive Festival, Trailerpark Festival, Wonderfestiwall og SPOT Festival. Det blev ligeledes til en række udenlandske festivaljobs i Sverige (Live at Heart) og Finland (Lost in Music) samt en Tysklandsturné. Den omfattende koncertvirksomhed kulminerede med en optræden til P6 Beat Rocker i DR Koncerthuset i december 2015.

Rejseeventyr og ny inspiration

Den alternative folkduo The Attic Sleepers er klar med debutalbum i marts 2017. Det følger op på EP’en ’Lanquin’ fra 2015 som kastede singlerne ’Lines’ og ’Airport’ af sig. Sidstnævnte var i øvrigt årets mest spillede sang på P6 Beat med 600 afspilninger. EP'en bød på mange liveoptrædener for Mathias Barfod (vokal, guitar) og Matias Knigge (trommer).

Heriblandt højtprofilerede festivaljobs som Roskilde Festival, Smukfest, Offspring i Tivoli, Musik I Lejet, Alive Festival, Trailerpark Festival, Wonderfestiwall og SPOT Festival. Det blev ligeledes til en række udenlandske festivaljobs i Sverige (Live at Heart) og Finland (Lost in Music) samt en Tysklandsturné. Den omfattende koncertvirksomhed kulminerede med en optræden til P6 Beat Rocker i DR Koncerthuset i december 2015.

J. BRUNO

J. Bruno laver slow groove popsange med drømmende guitarer, synthesizers fængende melodier. Singlen Don't Be a Stranger blev udgivet november 2016. Sangen er en personlig beretning om uklare relationer og følelsen af rodløshed. Den fik i løbet af en uge over 40.000 Spotify plays, særligt i Sverige, USA og Tyskland.

J. Bruno har tidligere været Ugens Kanon på DR, hvilket medførte adskillige afspilninger på både P3 og P6, samt kommentaren: "Don't Be a Stranger handler om at føle sig fremmedgjort. Man kan ikke relatere til den person, man synes at være. Man er vidne til, at folk omkring sig forenes og hengiver sig til 'livets små glæder'. Det synes tomt og håbløst. Don't be a stranger, siger du til sig selv; du skal passe på, at du ikke forsvinder helt ind i sortsynets skygger."

Back