iyacf_2

M.I.L.K. / SOON / BARSELONA / MONTI

Som en del af International Youth Arts & Culture Festival, præsenteres et stærkt og ungt musikprogram på Radar.

M.I.L.K.
M.I.L.K. har på rekordtid slået sit navn fast blandt indflydelsesrige musikmedier verden over og taget blogosfæren med storm. Med en lyd, der bliver sammenlignet med elektroniske funk- og soulinspirerede artister som Jungle, Rhye og Leisure er M.I.L.K.’s internet-udgivelser blevet samlet op af store internationale medier som NME, SPIN og Apple Music's Zane Lowe, der enstemmigt har udråbt M.I.L.K. til et af de navne man skal følge. På live fronten overraskede M.I.L.K. de fleste på både Spot Festival og By:Larm i Oslo, hvilket udløste billet til Roskilde Festival, Trailerpark og flere andre sommerfestivaler sidste år.
Emil Wilk der står bag M.I.L.K. er 12. maj klar med debut EP'en "A Memory of a Memory of a Postcard", der udgives globalt af Capitol Records, med en tilhørende audiovisuel installation, der over sommeren udstilles på europæiske gallerier og festivaller.

SOON
Soon laver varm, ligefrem og fængende musik i krydsfeltet mellem R’n’B/soul, hiphop og pop. Lyden er karakteriseret af både traditionelle R’n’B/soul elementer og moderne elektroniske elementer som synths og samples.

BARSELONA
Med deres hjemmebryggede popnumre strøg drengene ind på Soundvenues Breakin’ Sound 2017, blev Ugens Kanon ved KarriereKanonen, samt florerede på Barometerlisten i otte uger. Den traditionelle synth-pop brydes af den røde tråd som rejsemålet udgør, og lytteren tvinges til at smække benene op, støve solbrillerne af og sluge en farverig cocktail.
 
MONTI
MONTI er et fremadstormende hip-hop band fra Aarhus. Bandet består af 6 musikere med ophav i samme århusianske og musikalske omgangskreds. Med en pulserende lyd laver de hip-hop med den ene fod solidt plantet i genrens spæde år og den anden i nutiden. Med stor inspiration fra MF Doom, Action Bronson og Anderson Paak blander de den instrumentale lyd med lyrik om alt fra cigaretter til asiatiske madretter. Når MONTI går på scenen, kan man forvente sig en energisk koncert.
 

 

Back