sunken_foto

SUNKEN + ZRN

Sunken er et atmosfærisk black metal band fra Aarhus. Siden 2012 har bandet komponeret lange sange inspireret af havet, den omkringliggende natur, melankoli og depression. I starten af 2013 indspillede de demoen "The Crackling of Embers", og har siden spillet landet tyndt samt en enkelt gang i Tyskland, og spillet med bands som Blackshore, Solbrud, Deafheaven m.fl.

I 2014 skrev de pladekontrakt med det Portugesiske pladeselskab Nordavind Records, der står for at udgive bandets debutalbum "Departure", og i forbindelse med udgivelsen holder de release koncert på Radar.

De tidligere annoncerede Vinterbris har desværre måttet aflyse. Istedet er Århusianske ZRN tilføjet programmet.

ZRN (tidligere Zeroine) spiller Ambient Doom med melankolske low-core elementer. Udstyret med to guitarer, et hav af effektpedaler, trommemaskine og synth, skaber bandet en live-performance, hvor deres faste numre og improvisatioriske elementer væves ind i en rejse mellem ekstremt støjinferno og atmosfæriske passager, der udfoldes langsomt og nøjsomligt. ZRN garanterer både et slag i trommehinden og kærlig rislen ned ad ryggen.

 

Sunken:

www.facebook.com/SunkenDenmark

www.sunkendenmark.bandcamp.com

 

Back