cancer__foto_ny

Cancer

Cancer vender tilbage efter udsolgt koncert på Radar tilbage i februar – denne gang med fuldt band.

Duoen Cancer består af Nikolaj Manuel Vonsild og Kristian Finne Kristensen. Tilsammen har de mange års erfaring fra den danske musikscene, Nikolaj som forsanger i det elektroniske rockband When Saints Go Machine og Kristian fra sit eget americana-inspirerede soloprojekt Chorus Grant mm.

Som live-band er Cancer en sammensmeltet organisme, der tillader et frit flow af store og stærke følelser i musikken. Deres nye live sessions af singlerne “Honey” // “Errors” bærer vidnesbyrd om bandets store fokus på intens, underspillet dynamik og de små, men vigtige, musikalske detaljer.

“Vi elsker at finde nye indgangsvinkler til vores kompositioner, sange og tekster. Vi vil til efteråret arbejde med vores musik i tre forskellige live-inkarnationer der holder oplevelsen af sangene levende for både os som band og for publikum. Vi glæder os meget til at komme ud og spille og håber at se så mange mennesker derude som muligt.”

Cancers debutalbum Totem blev udgivet den 27. januar i år, og blev fulgt op med en udsolgt koncert her på Radar ugen efter. Totem følger op på succesen fra EP’en Ragazzi fra 2014, som oplevede overvældende salgstal og hurtigt fik skabt en solid fanbase i Danmark. Begge udgivelser er blevet mødt med masser af international anerkendelse og har givet duoen spilletid hos blandt engelske BBC Radio 1 og 6 Music, samt selvfølgelig danske P6 Beat. Samtidig har bandet optrådt som features hos internationale medier som The Fader, DIY, Noisey, Pigeons & Planes, The Line Of Best Fit m.fl.

Support: Peach

Peach er et politisk projekt af Peter Petra Skibsted - om kønskategorier der fastlåser følelseslivet; om et samfund der ignorerer egne problemer, men peger på andres; om hvordan man nemt kan falde udenfor de etablerede sociale fællesskaber. Peach udgiver den 11. december albummet Bleach, anden del af en påbegyndt trilogi. Albummet tager livtag med den stigende konformitet i vores samfund.

Back