hessismore_liveinconcert

Hess is More + Abekejser

Ørehængende melodier og messe-lignende tekster der kan jage dig i dagevis. En intens fejring af fællesskabet i en musik der klinger i grænselandet mellem elektronisk danse musik, afro, krautrock og jazz.

Hess Is More startede som et elektronisk solo projekt for Mikkel Hess og har gennem en række albums og samarbejder udviklet sig til et fuldbyrdet transatlantisk ensemble med en mere kollektiv tilgang. Efterårets koncerter byder på en yderst eksklusiv cirkulær holdopstilling med musikalske gæster fra New York og Berlin - inklusive medlemmer fra Midnight Magic og Whitest Boy Alive. De 7 musikere skaber med deres unikke instrumentering og uortodokse arrangementer en dansabel og forundrende koncert.

Elever fra Visuel HF (officielle side) og The Animation Workshop i Viborg vil som noget helt særligt udforme et unikt visuelt design til koncerten ledet af kunstneren Adrian Dexter.

Abekejser

Heftige hiphopbeats og episke synth-harmonier krydret med betagende melodier, der brænder sig fast. Ord er overflødige, når Abekejser byder indenfor i et unikt musikalsk univers, hvor der er plads til både at danse og drømme sig væk. Abekejser er en ny femkløver fra toppen af det pulserende, århusianske musikmiljø, der sammen har skabt en instrumental port til et fremmed univers.

Selvom hovedparten af de fem musikere har en baggrund i jazz og worldmusic, så har Abekejser for længst smidt kontrabassen på bålet sammen med de lukkede skabeloner. I stedet bygger orkesteret sin lyd på en bund af stærke beats fra en kombination af elektronisk drum-machine og akustisk trommesæt. Ovenpå ligger en stor sound, hvor knitrende synthesizers og effektmættede guitarer står i kø for at levere episke harmonier og fængende melodier.

Back