masasolo2

Masasolo + J.Bruno

Desværre har Slowes måttet aflyse deres koncert d. 24 november, men J.Bruno er trådt til.

Masasolo
Hos Masasolo blander et sløret og psykedelisk udtryk sig med klare og fængende popmelodier i ambitiøse synth- og guitarbårne arrangementer, ikke ulig australske Tame Impala. Deres liveudtryk spænder fra drømmende kærlighedsballader til episke og storladne øjeblikke. Debutalbummet, At Sixes and Sevens, viser et mere eksperimenterede og grænsesøgende udtryk hos Masasolo og udkommer sidst i oktober.

Soundvenue kårede debutsinglen ”Really Thought She Loved Me” til en af de 10 bedste sange sidste år. Debut-ep’en, Breakup, er stærkt præget af forsanger Morten Søgaards enkle sangskriver-stil og inspiration fra gamle rockplader om ulykkelighed kærlighed og fortabt ungdom.

J.Bruno

J.Bruno laver groovy popsange, hvor teksterne omhandler sex, moralsk fordærv og lange farvel – måske bedst beskrevet som et soundtrack til et midnatsbryllup i 1978. Musikken trækker referencer til bands som The Strokes, Ariel Pink og Flaming Lips. Singlen ’Believe in Love’, som bandet selv optog og producerede, ramte direkte ind som nr. 1 på det elektroniske barometer og har fået over 70.000 plays på Spotify – hovedsagelig i de amerikanske storbyer New York og LA, samt hos vores svenske naboer. Deres nye single ’Do You Even?’ udgives den 3. november i år.

Back