amt_next-generationpromo1_

Acid Mothers Temple and The Melting Paraiso UFO (JP)

Support: Narcosatanicos

Igennem to artier har kollektivet Acid Mothers Temple gjort sig markant bemærket på den psykedeliske rocks improviserende musikscene – og har under forskellige navne og sammenhænge over hundrede udgivelser bag sig. Nu er den japanske eksperimenterende flok taget på Europaturné og vi er stolte af at kunne præsentere dem her på Radar.

Bag kollektivet står Kawabata Makoto, der tilbage i 1995 under navnet Acid Mothers Temple Soul-Collective samlede en brogede skare af musikere, dansere, kunstnere, landmænd, clairvoyanter, et ex-yakuza medlem, en havfrueforsker og en vagabond. En ting havde alle disse personer tilfælles – en stærk dedikation for improviseret musik!

Som band og kollektiv har Acid Mothers Temple optrådt i masser af forskellige konstellationer og under et hav af navne, men Acid Mothers Temple and The Melting Paraiso UFO er et af de mest prominente line-ups de har optrådt under i årevis og tæller udover de to ATM-grundlæggere Kawabata Makoto og Higashi Hiroshi, det mangeårige medlem Mitsuko Tabata og en nye rytmesession bestående af Satoshima Nani og Uchida.

Narcosatanicos er en støjrockgruppe fra Århus, dannet i 2012. Den kakofoniske sekstet tager udgangspunkt i de mere voldsomme aspekter af psykedelien og den negative narkotiske oplevelse- paranoia, panisk eufori og det altopslugende bad trip. Bandet blander inspirationkilder fra sen-60'er protopunk og krautrock med diverse afskygninger af senere avantgarde og aggressiv musik, med henblik på at fremmane et unikt, intenst liveudtryk af muterende lydmure indhyldet i forvrængede visuals. Bandet udgav i 2014 deres første LP og har opbygget et solidt undergrundsomdømme hvilket har resulteret i roste koncerter på eftertragtede festivaller som Roskilde Festival og Eurosonic i Holland.

Back