irah_christinaamundsen_1_rgb-3

IRAH

IRAH er en københavnsk trio bestående af Stine Grøn (vokal) og Adi Zukanovic (synth) og Matias Wolf Andreasen (trommer). IRAH laver alternativ pop-musik inspireret af alt fra traditionel ceremonimusik til moderne melodisk sangskrivning. Medlemmerne finder deres kreative kraft i en åndelig bevidsthed, og deres musik har en helt unik evne til både at skabe en følelse af samhørighed med publikum og på samme tid vække en følelse af at være en del af noget større. Stine Grøns smukke vokal er altid i fokus, men det er den magiske og intuitive interaktion mellem de tre, der skaber deres intense, fyldige lyd. IRAHs første ep “Into Dimensions” udkom i oktober 2016. Ep’en blev optaget i to europæiske byer, a-siden i en kirke i København og b-siden i det imponerende Funkhaus Berlin, som tidligere husede østtysk radio. Irah’s fuldlængde debut forventes at se dagens lys i tidlig 2018.

Se og hør en smuk version af nummeret Fast Travelling, fra P6 Beat Rocker koncerthuset tidligere i år.

VERTIGO

For tredje gang får Radar æren af at have lystroldmændene Vertigo (tidligere Obscura) på besøg! Og vi er sikre på, der venter publikum en stor visuel oplevelse, når de omformer salen denne aften. 

Vertigo er kendt for at lave smukke videoscenografier ved hjælp af små videoprojektører og specialudviklede lysstave, der gør det muligt at lave bevægelige og bøjelige visuals til både loft, vægge og gulv.

Siden 2010 har Vertigo været særdeles aktiv på den danske og udenlandske musik- og kunstscene, og er især kendt for deres samarbejde med en lang række festivaler som Roskilde Festival (Gloria scenen), Frost Festival (The Wave), Distortion og Norberg i Sverige.

Derudover indgår gruppen som en næsten uadskillelig del af Den Sorte Skoles excentriske og visionære koncerter i blandt andet Aarhus Domkirke og ved dette års Roskilde Festival.

Se et par billeder fra Vertigos installation "The Wave" under dette års Frost Festival. 

Back