llnn2

LLNN + kollapse + HIRAKI + Puke Wolf

LLNN

Tung, mørk post-apocalyptisk post-metal / hardcore, med synth-inspiration hentet fra 80’er sci-fi klichéfilm. Formet i København i 2014, udgav bandet i sommeren 2016 deres debutalbum ’LOSS’ – en plade, der blev indspillet live i studiet og udkom via selskabet PELAGIC RECORDS.

kollapse

kollapse blander melodiske riffs, tung hardcore og mørk emo.
Bandet er svært at genrebestemme, men forsøger at skabe et rendyrket, autentisk og et følelsesmæssigt udtryk med tekster omhandlende mørket i mennesket.
Deres nyeste album ’Angst’ udkom i foråret 2017.
Albummet er indspillet ved producer Jacob Bredahl i foråret 2016 og mastereret af Brad Boatright (Nails, Cult Leader, Magrudergrind, Modern Life Is War).

HIRAKI

HIRAKI er et nyt band fra Aarhus, der spiller aggressiv, progressiv noise-rock fra kanten af verdens afgrund. Med fråde om munden synger, skriger og reciterer HIRAKI sig gennem tekster om kafkask individualisme, proletarisk narcissisme og snæversynet upperclass-modernisme – nothing less!
Debutalbummet 'Modern Genes' er netop landet, og er mixet af Klaus Q (Beta Satan/Fossils/Oxx), masteret af Emil 'ET' Thomsen, og indeholder 7 skæringer, der på 20 minutter giver en benhård indføring i HIRAKI's dystopiske univers.

Puke Wolf

Puke Wolf er en Aarhusiansk trio, der udgav den digitale EP "Here Are Some Songs" i maj 2017. Musikalsk bevæger de sig indenfor et spektrum, der hedder post-hardcore, men alt er selvfølgelig relativt og genrebegreber er udvandede fænomener, der blot er til for at kunne namedroppe. I stedet lægges der fokus på en katarsisoplevelse.

Back