we-are-the-way-for-the-cosmos-to-know-itself

Mono I Stereo præsenterer...

We Are The Way For The Cosmos To Know Itself

Den filosofisk-anlagte trio We Are The Way For The Cosmos To Know Itself fortæller via deres storladne kosmiske pop historier om intergalaktiske sammenhænge. Deres udtryk rejser derved hinsides den gængse elektropop-scene og diskotekerne, ud i kosmiske dybder og frembringer en stjernestrøet filosofisk oplevelse.

Live spiller bandet farverige og energiske koncerter, som med lys og tung bas danner rammerne for en helhedsfortælling om intergalaktisk kærlighed, som tryllebinder udi en kosmisk trance. Gennem musikken kommer lytteren til at ligge i ske med universet.

Bathum

Et spritnyt musikalsk projekt med sanger og sangskriver Ellen Østervig Bathum i front. Gruppen har et ekspressivt univers, hvor legende melankoli og kontrollerede, store armbevægelser mødes. Musikken har rødder i rock og pop med store guitarflader, pumpebas, ADHD trommer og en chorus-præget vokal.

You Work For Me Now

Gruppen blev dannet i 2014 med en ambition om at lave melodisk fængende rock, hvor alle overflødigheder er skåret væk. Bandets mål er at skabe et kondenseret musikalsk udtryk – hvor lidt kan man klare sig med?

Gaffa skrev i en anmeldelse at gruppen ”giver associationer til forskellige elementer af Jeff Buckley, José Gonzalez og Arcade Fire”.

Siden bandets debutkoncert i slutningen af 2014 har de blandt andet spillet på SPOT, optrådt i TV2 Nyhederne, blevet anbefalet flere gange af Karrierekanonen, spillet til Den Grimmestes arrangement under Århus Festuge. Deres debut-EP udkom i slutningen af 2016, og er indspillet i det legendariske Århus-studie Feedback.

Back